Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

SnoepKado Gennep

Gennep

Groter SnoepKado van Femke en Richard

Het afglopen paasweekend was het rustig in de straten van Gennep. Door de landelijke quarantaineregels blijven veel mensen thuis. Bij SnoepKado van Femke van der Aa en Richard van de Meulenkeer was het allesbehalve rustig. Zij waren druk bezig met de verhuizing van hun winkel SnoepKado naar een aangrenzende en groter pand.

Het afglopen paasweekend was het rustig in de straten van Gennep. Door de landelijke quarantaineregels van het RIVM tegen de verspreiding van het coronavirus blijven veel mensen thuis. Bij SnoepKado van Femke van der Aa en Richard van de Meulenkeer was het allesbehalve rustig. Zij waren druk bezig met de verhuizing van hun winkel SnoepKado naar een aangrenzende en groter pand.

 

 

Door: Deborah van GennepNews

 

 

We zijn verhuisd van een knus en gezellige winkelruimte naar een winkelpand dat ruim en uitnodigend is.

 

 

 

 

Tien jaar geleden openden Femke en Richard op 10 april 2010 SnoepKado aan de Zandstraat. Richard:

 

 

Tijdens een reis naar Zweden zag ik een schuur vol rode bakken gevuld met snoepgoed. Toen wist ik het meteen: Ik ga snoep verkopen.

 

 

In overleg met Femke is het concept SnoepKado ontstaan. Het is een uniek concept waarbij snoepgoed verpakt als cadeau verkocht wordt. Bij de losse verkoop is op dit moment bubbelgum met een fruitsmaak bij jongeren in trek. De volwassenen kopen vooral de chocolade pindarotsjes.

 

 

SnoepKado is ook geliefd bij bedrijven uit de wijde omgeving. Rond de feestdagen plaatsen bedrijven (on-line) bestellingen bij SnoepKado om hun personeel voor hun inzet te bedanken. Verder deelt SnoepKado jaarlijks namens de organistie van de Jeugdvierdaagse koele Puppy Slush uit aan de deelnemende kinderen.

 

 

Geen Jeugd4daagse in 2020

 

 

Dit jaar is de Jeugd4daagse afgelast. Zo blijft er meer tijd over voor een softijsje van SnoepKado.

 

 

Verwant

Gennep

Op zondag 4 juni vond de Living Library van Biblioplus plaats bij Dialoogmuseum De Crypte in Gennep. Onder een stralende zon konden bezoekers genieten...

Gennep

Hé jij daar! Heb jij altijd al willen weten hoe het is om een echte archeoloog te zijn? Grijp dan nu je kans tijdens...

Gennep

Baby's en peuters in Gennep kunnen nu genieten van een leuke nieuwe activiteit tijdens het zwemmen. Pica Mare heeft een speciale gift ontvangen van...

Gemeente Gennep

Gennep, Ottersum en Ven Zelderheide bieden fietsliefhebbers de perfecte gelegenheid om te genieten van een prachtige fietstocht door betoverende landschappen en bijzondere tuinen. Deze...