Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Haak maar aan!

Op 12 november organiseert Biblioplus in samenwerking met Atelier Unique een nieuwe KennisMaker, die ditmaal in het teken staat van haken voor het goede doel. De activiteit vindt plaats in de bibliotheek van Gennep van 10.30 tot 12.00 uur. Zowel beginners als meer ervaren hakers zijn van harte welkom.

 

 

Haak maar aan

 

 

Haak maar aan is een initiatief van Atelier Unique. Henny Wikkers haakt, samen met cursisten, prachtige kleurrijke dekens, inktvisjes, knuffelkussens en handpoppen voor verpleeghuizen, couveusekindjes, Cliniclowns en kindercoaches. Voor het goede doel. Voor mensen die warmte kunnen gebruiken. Haar slogan: met z’n allen kunnen we iets betekenen voor onze medemens.

 

 

Iedereen kan een bijdrage leveren: vriendinnen, ouderen, jonge mensen, verenigingen, vriendengroepen, of iemand die wat extra contact kan gebruiken. Samen voor een ander. Elkaar ontmoeten, veel gezelligheid en werken aan hetzelfde doel is het streven tijdens de wekelijkse bijeenkomsten. Een project samen, voor elkaar, voor alle leeftijden en voor de hele regio.

 

 

Met deze activiteit in de serie KennisMakers, wil zij de missie van ‘Haak maar aan’ onder de aandacht brengen, samen aan de slag gaan en meer mensen enthousiast maken om mee te haken voor het goede doel!

 

 

Deelname kost € 2.50. De inschrijvingen lopen via de website van BiblioPlus.

 

 

Reacties