Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Harmonie na de zomervakantie weer van start

Zingen, bewegen, muzikale spelletjes, zelf muziek schrijven, blokfluit en kennismaken met andere instrumenten. Tijdens de cursus Basisvorming Muziek leren kinderen de basis van muziek. De ervaren muziekdocente Colette Ermers brengt haar passie voor muziek met veel enthousiasme en geduld over op kinderen.

 

 

Dorien Holthuysen van harmonie Unitas et Fidelitas: “De basiscursus is er voor iedereen die muziek wil leren maken, al raden wij aan om te starten vanaf groep 4. Na het volgen van deze cursus hebben kinderen een goede muzikale basis. Hierna kunnen ze makkelijk doorstromen naar een ander instrument. Tijdens de cursus treden de kinderen ook op met de harmonie voor publiek. Doorgaans is dat bij het Nieuwjaarsconcert en de Voorspeelmiddag. Goed voor de algemene ontwikkeling en bovenal is het heel gezellig met elkaar!”

 

 

BVM-cursus

 

 

De BVM-cursus duurt 1 schooljaar. De lessen worden op donderdag in groepjes van maximaal 8 kinderen gegeven. Een les duurt 40 minuten. Deze BVM-lessen van harmonie Unitas et Fidelitas zijn er voor alle basisschoolleerlingen in Gennep. Meer informatie of aanmelden? Kijk op harmoniegennep.nl, mail naar info@harmoniegennep.nl of bel Dorien Holthuysen: 06-18723703.

 

 

Reacties