Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ylia Pattiasina Interieurstudio Ylia Gennep
Ylia Pattiasina Interieurstudio Ylia Gennep

Gennep

Herstart: Interieurstudio Ylia

Ylia Pattiasina’s inspirerende reis van kwaliteitsmanager naar eigenaar van Interieurstudio Ylia getuigt van vastberadenheid en passie voor duurzaam interieurontwerp, waarbij ze de filosofie van Wabi-sabi omarmt. Meer informatie op Gennep.News!

Het verhaal van Ylia Pattiasina getuigt van vastberadenheid en passie, ondanks adviezen om een “zekerder” pad te bewandelen. Van het Hezeland College in Gennep tot haar voortdurende reis naar interieurprofessional, heeft Ylia haar intuïtie gevolgd en haar eigen pad gekozen.

 

Ylia’s overgang van kwaliteitsmanager naar het lanceren van haar eigen Interieurstudio Ylia markeert niet alleen een nieuwe fase in haar carrière, maar ook een ware herstart. Haar missie gaat verder dan het creëren van adembenemende ruimtes; het is een streven naar een harmonieuze fusie van esthetiek, comfort en duurzaamheid. In haar eigen woorden:

 

“Wabi-sabi leent zich daar heel goed voor. Onvolmaakt, vergankelijk en onvolledig van aard.”

 

Droom

 

Ylia omarmt deze filosofie in haar werk, met een focus op vintage, hergebruik en lokale producten.

 

Interieurstudio Ylia Gennep

Interieurstudio Ylia – Foto: Chiela.nl

 

“Het begon allemaal op de MAVO, daar ontwaakte mijn droom en besefte ik dat interieurontwerp mijn roeping was.”

 

Na het Laboratoriumonderwijs in Blerick te hebben gevolgd en een andere kant van haar talenten te hebben ontdekt, bleef de droom van interieurontwerp sluimeren.

 

Interieurstylist

 

Haar eigen woning werd een canvas voor haar goede smaak, waar ze veel complimenten ontving en mensen haar aanspoorden om er meer mee te doen. Via Instagram begon ze met het delen van tips, waarmee ze “voor de leuk” mensen in de buurt inspireerde.

 

Interieurstudio Ylia - Foto: Chiela.nl

Interieurstudio Ylia – Foto: Chiela.nl

 

Ylia begon haar reis in 2021 naast haar functie als kwaliteitsmanager in loondienst, terwijl ze elke vrije minuut besteedde aan het verfijnen van haar interieurstylingsvaardigheden. Met stapels boeken en een studie als interieurstylist ontdekte ze al snel dat deze vaardigheden als het ware in haar DNA verweven zaten.

 

Kristalhelder

 

In november nam Ylia de moedige stap om zich fulltime te wijden aan haar eigen interieurstudio. Ze heeft de vastberadenheid om door het hele land te reizen en klanten te bevrijden van de last van interieurkeuzes.

 

Deze sprong is niet slechts een professionele mijlpaal; het is een nieuw begin. Haar missie en visie zijn kristalhelder, gericht op lokale betrokkenheid en duurzaamheid.

 

“Het is absoluut een echte herstart! In juli 2022 zette ik de eerste stappen als zelfstandige, jonglerend tussen mijn rol als kwaliteitsmanager en mijn passie voor interieurontwerp. In november besloot ik de sprong te wagen en fulltime mijn hart te volgen.”

 

Ylia Pattiasina - Foto: brandingbymarloes.nl

Ylia Pattiasina – Foto: brandingbymarloes.nl

 

Ondanks haar reizen door het hele land, blijft Ylia trouw aan haar roots door lokaal te handelen waar mogelijk. Ze koestert lokale pareltjes zoals Atelier Sandmate in Ottersum, De Lange Tafel, de Groenwinkel in Gennep en Wijnco Vloeren in Heijen. Deze benadering weerspiegelt niet alleen haar geloof in de kracht van lokaal ondernemen maar onderstreept ook haar toewijding aan duurzaamheid.

 

Interieurstudio Ylia - Foto: Chiela.nl

Interieurstudio Ylia – Foto: Chiela.nl

Thuishaven

 

Op 1 december onthult Ylia met trots de deuren van Interieurstudio Ylia, waarmee ze een nieuw hoofdstuk in haar carrière begint. Deze interieurstudio geeft vorm aan dromen die nu met trots hun weg vinden naar de huizen van anderen.

 

Met haar creaties hoopt Ylia niet alleen ruimtes te transformeren, maar levens te verrijken. Ze wil een blijvende impact hebben op mensen en hun thuishaven, een gevoel van comfort en esthetiek brengen dat perfect past bij de behoeften, wensen en persoonlijke stijlvoorkeuren van elke klant. Wel met haar eigen signatuur, want dat is de basis.

 

Ylia Pattiasina

Ylia Pattiasina – Foto: brandingbymarloes.nl

 

Bezoek de nieuwe website van Interieurstudio Ylia en ontdek hoe jouw ruimte kan worden getransformeerd tot een weerspiegeling van jouw dromen en persoonlijkheid. Laat je inspireren door de magie van interieurontwerp en de belofte van een ruimte die niet alleen mooi is, maar ook authentiek en duurzaam.

 

Verwant

Gennep

Schrijver Khalid Boudou bezocht Elzendaalcollege Gennep, waar hij met tweedejaars sprak over lezen en zijn boeken. Hij benadrukte het belang van lezen en introduceerde...

Gennep

In Gennep zorgen drie opmerkelijke schoorsteenverhalen voor beroering. Bewoners strijden tegen een te hoge schoorsteen in Diekendaal, La Brique's historische schoorsteen stuit op planningsproblemen,...

Heijen

Arvato breidt zijn logistieke campus in Gennep uit met vier nieuwe duurzame warehouse modules, gericht op de groeiende vraag en duurzame bedrijfsvoering. De uitbreiding...

Gemeente Gennep

Op 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht gegaan, waardoor het eenvoudiger wordt regels omtrent onze leefomgeving te begrijpen en naleven. Met het...