Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Koningsdag Milsbeek

Gemeente Gennep

Hoe ga jij de Koningsdag beleven?

De dag die je wist dat zou komen is bijna hier: Koningsdag 2023 belooft een onvergetelijke dag te worden in de gemeente Gennep! Met een scala aan activiteiten, voor jong en oud, zullen de inwoners van Gennep en omstreken zich onderdompelen in een feestelijke, vrolijke en oranje sfeer. Meer informatie op Gennep.News.

De dag die je wist dat zou komen is bijna hier: Koningsdag 2023 belooft een onvergetelijke dag te worden in de gemeente Gennep! Met een scala aan activiteiten, voor jong en oud, zullen de inwoners van Gennep en omstreken zich onderdompelen in een feestelijke, vrolijke en oranje sfeer.

 

De feestelijkheden beginnen al op vrijdag 21 april met een tapasavond in de Huiskamer Van Ons, georganiseerd door het Genneps Vrouwengilde. Schrijf je in voor deze gezellige avond en leer heerlijke tapashapjes maken onder leiding van Maria-José.

 

Op woensdag 26 april barst het feest pas echt los tijdens de Koningsnacht in Milsbeek. Kom naar de feesttent en ga uit je dak op de beats van de DJ’s van Qmusic en Het Foute Uur, waar je een uur lang kunt dansen op de foutste hits.

 

 

Donderdag 27 april staat in het teken van sport en spel. Jong NL, Vitesse ’08 en Wijkraad Gennep-Zuid organiseren Koningsspelen voor kinderen in basisschoolleeftijd op de velden van De Heijkuul. Met gratis toegang, muziek, oud-Hollandse spellen, een springkussen en een BBQ wordt dit een heerlijke dag voor het hele gezin.

 

Ook in Milsbeek en Heijen wordt Koningsdag groots gevierd. In Milsbeek vinden er bij ’t Trefpunt leuke kinderactiviteiten plaats en in Heijen wordt na drie jaar weer een Koningsdag georganiseerd, met activiteiten binnen in d’n Toomp of, bij goed weer, buiten.

 

In het stadje Gennep kleurt alles oranje op Koningsdag, met een groots feest op het Jan Lindersplein. Georganiseerd door lokale horeca-ondernemers Stadsherberg, Lunchcafé eXtra, Restaurant Bij Ons en Trattoria Da Giorgio, is dit evenement gratis toegankelijk voor iedereen. Geniet van live muziek van Emanuel de Artiest, eet en drink bij de verschillende kraampjes en laat de kinderen genieten van springkussens, spelletjes en schminken.

 

Let op: Maasziekenhuis Pantein hanteert aangepaste openingstijden op Koningsdag en Bevrijdingsdag. De poliklinieken en de röntgenafdeling van het ziekenhuis zijn gesloten, evenals de bloedafnamelocaties in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Voor spoedzorg blijft het Maasziekenhuis 24 uur per dag bereikbaar.

 

Gennep staat op 27 april 2023 dus in het teken van plezier, vrolijkheid en gezelligheid. Trek je oranje outfit aan en vier Koningsdag samen met je vrienden, familie en de hele gemeenschap!

 

Foto: Koningsdag Milsbeek

 

Verwant

Gennep

Gennep Vitaal kondigt spannende bewegingsprogramma's aan, bedoeld om mensen van alle leeftijden en condities aan te moedigen om actief te blijven en van lichaamsbeweging...

Gennep

Het nieuwe Koffiehuis Gennep, opgericht door Frank en Saskia Pennings, opende zijn deuren aan de Zandstraat 1, voorheen Blokker. Met focus op "specialty coffees"...

Milsbeek

Het Trefpunt in Milsbeek, een cruciale ontmoetingsplek, wordt besproken voor behoud door aankoop, met aandacht voor gemeenschapsgerichte benadering. Gemeente deelt updates tijdens 11 september...

Regio

Vrijdag 8 september van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Maasziekenhuis Pantein samen met de ProstaatKankerStichting een inloopbijeenkomst voor mannen met prostaatkanker en hun naasten....