Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Eerste hondenspeelplaats aan de Picardie

De komende drie jaar worden er in de kern Gennep drie hondenspeelplaatsen aangelegd en in elk van de andere kernen één hondenspeelplaats. De exacte locaties, het ontwerp van de speelplaats en de regels die er moeten gelden, bepaalt de gemeente in samenspraak met de bewoners.

 

 

Burgerparticipatie maakt een belangrijk onderdeel uit van dit traject.

 

 

 

 

Samen met bewoners

 

 

Vanuit deze burgerparticipatie is er in de Vogelbuurt een locatie naar voren gekomen voor een hondenspeelplaats in deze buurt, namelijk de Picardie.

 

 

Hondenspeelplaats Picardie

 

 

We gaan nu aan de slag met de inrichting van deze hondenspeelplaats. Hierbij kijken we goed naar wat er tijdens de recente inloopavond is meegegeven door de aanwezigen. We hebben veel leuke ideeën gezien.

 

 

Laat de gemeente Gennep weten.

 

 

Alle inwoners van de Vogelbuurt hebben een brief gekregen waarin staat welke actie ze kunnen ondernemen als ze het toch niet eens zijn met de aanleg. Wij hopen natuurlijk dat we deze hondenspeelplaats snel kunnen realiseren.

 

 

Zie ook:
– GEMEENTE GAAT HONDENBELEID BESPREKEN MET DE DORPSRAAD
– ALLE OPTIES OPEN IN HONDENBELEID VOGELBUURT
– DENK JE MEE OVER HONDENSPEELPLAATSEN?

 

 

Meer informatie op: gennep.nl/hondenbeleid. Heb je nog een vraag of opmerking? Stuur dan een e-mail naar gemeente@gennep.nl o.v.v. ‘Hondenspeelplaatsen’.

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 6 september 2017.

 

 

Reacties