Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Hub Rasker: Geef mij die lach

Geef mij die lach is het nieuwe, luchtige lenteliedje van de Oeffeltse zanger/liedjesschrijver Hub Rasker. Met deze nieuwe release steekt de zanger een hart onder de riem bij alle meisjes en jongens die dagelijks onze pakketjes aan huis komen bezorgen.

 

 

Rijdend in grote bussen, afgeladen met dozen en pakjes, trotseren zij weer en wind om soms op de meest onmogelijke plekken hun pakketjes af te leveren. Hub:

 

 

Niet altijd, maar wel heel vaak met een glimlach!

 

 

Geef Mij Die Lach

 

 

Op zijn nieuwe single Geef Mij Die Lach vertelt Rasker het verhaal van de pakketbezorgster die hem, naast de dagelijkse pakketjes, ook nog eens vlinders bezorgt. Hub Rasker schreef en zong het liedje, speelde alle instrumenten zelf in en bediende daarnaast ook de techniek. De nieuwe single is sinds vrijdag 27 mei te vinden op Spotify (klik!) en andere streamingsdiensten.

 

 

#GennepGehoord: Ik Kom Naar Jou

 

 

#GennepGehoord

 

 

Natuurlijk heeft Gennep en omgeving nóg meer in haar mars. Denk maar eens aan Charl Delemarre, Smitje en Dunter Flinn! In de afspeellijst #GennepGehoord vind je de deze lokale muzikale toppers. Staat jouw muziek wél op Spotify maar nog niet in de lijst? We horen graag van je, dus laat het ons weten via redactie@Gennep.News!

 

 

 

 

Reacties