Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Huismuis bibliotheek gennep
bibliotheek gennep

Gennep

Huismuis: Taalplezier in Gennep

Huismuis in de bibliotheek van Gennep stimuleert spelenderwijs taalontwikkeling bij kinderen. Kom langs en ontdek het plezier van samen leren. Iedereen is welkom bij Huismuis. Het is gratis en zonder verplichtingen. Kijk voor de data op Gennep.News.

Gennepse ouders en kinderen, opgelet! Huismuis is hier om jullie te helpen met taalontwikkeling. Dit nieuwe initiatief in de bibliotheek van Gennep is perfect voor kinderen van 2 tot 8 jaar en hun ouders.

 

Huismuis

 

Bij Huismuis gaat alles spelenderwijs. Kinderen leren taal door leuke spelletjes, voorlezen en knutselen. Het is niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig.

 

Samen bezig zijn met taal maakt het leuker. Ouders en kinderen genieten van elkaars gezelschap terwijl ze samen leren. De kinderen ontdekken zo dat taal iets is om van te genieten.

 

Door regelmatig langs te komen, verbeteren kinderen hun taalvaardigheden. Ze raken vertrouwd met de bibliotheek en ontdekken dat het een plek is voor leren en genieten.

 

Iedereen is welkom bij Huismuis. Het is gratis en zonder verplichtingen. Kom langs op een van de volgende data om 15.00 uur:

  • Woensdag 12 juni 2024
  • Woensdag 19 juni 2024
  • Woensdag 26 juni 2024
  • Woensdag 3 juli 2024

 

Alle activiteiten vinden plaats in de bibliotheek van Gennep. Meer informatie vind je op de website van Biblioplus.

 

Verwant

Gennep

Leerlingen van het Elzendaalcollege in Gennep hebben gezamenlijk Het mysterie van de Phantom of the sea geschreven, een spannende thriller die zich afspeelt op...

Gennep

Toneelvereniging Matigheid en Genoegen uit Gennep brengt met Woef Side Story een nieuwe voorstelling vol emotie en sensatie, waarin een liefdesverhaal tussen twee viervoeters...

Gemeente Gennep

Een ambitieus project om de flessenhals in de Maas bij Gennep te verbreden, belooft de waterstand bij hoogwater aanzienlijk te verlagen. Met een investering...

Gennep

De Maas en Vilt Mars is een wandeltocht op 30 juni. Je kunt kiezen uit afstanden van 5 tot 50 km en starttijden variëren....