Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

hulpsinten
Sinterklaas in Gennep

Gennep

Hulpsinten gezocht

Voorbereidingen voor de Sinterklaasintocht in Gennep zijn in volle gang! De BIZ Centrum Gennep zoekt hulp van vrijwillige hulpsinten. Aanmelden via info@bizgennep.nl. Er is een budget (geen chocolade munten) beschikbaar. Dus waar wacht je nog op?

Hoewel het nog een paar maanden duurt voordat Sinterklaas weer in Gennep aankomt, is het nooit te vroeg om te beginnen met de voorbereidingen! De BIZ Centrum Gennep, namens de centrumondernemers, is al druk bezig met de plannen voor de jaarlijkse Sinterklaasintocht. En daar hebben ze hulpsinten bij nodig!

 

Hulpsinten

 

Dus, heb jij zin om je in te zetten voor het Sinterklaasfeest in Gennep? BIZ zoekt verenigingen, organisaties en enthousiaste vrijwilligers om samen de organisatie op zich te nemen. Van vergunningen tot het ontvangen van Sint en zijn Pieten, en alles daartussenin.

 

Er is een budget (geen chocolade munten) beschikbaar. Dus waar wacht je nog op? Aanmelden kan via info@bizgennep.nl.

 

Vorig jaar dreigde de Sinterklaasintocht in Gennep niet door te gaan. Geldschieters trokken hun steun in vanwege geldgebrek, wat leidde tot twijfel over de voortgang van het evenement.

 

Na de alarmbel van Dwarsliggert voorkwam Albert Heijn Gennep uiteindelijk dat het feest helemaal niet door kon gaan, door bij te dragen en de kloof te overbruggen.

 

Column: Sinterklaas spelen

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...