Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ida Schouten
Ida Schouten

Gennep

Ida Schouten exposeert in Norbertushof

Norbertushof in Gennep toont van 4 mei tot 28 juni 2024 de schilderijen van Ida Schouten (80) uit Ottersum. Haar kleurrijke landschappen, geïnspireerd door natuurlijke elementen, zijn gratis te bezichtigen van 10.00 tot 19.00 uur. Schouten, die al meer dan 30 jaar schildert, deelt haar passie met anderen in het Atelier Mirso in Gennep.

Vanaf 4 mei tot en met 28 juni 2024 presenteert zorgcentrum Norbertushof in Gennep een betoverende expositie van schilderijen door Ida Schouten (80) uit Ottersum.

 

Haar werk nodigt bezoekers uit om de schoonheid van de natuur te ervaren. De kleurrijke landschappen, geïnspireerd door zee, lucht, bergen en licht, zijn te bewonderen van 10.00 tot 19.00 uur.

 

Ida Schouten

 

Al meer dan 30 jaar vangt Ida’s penseel de essentie van verlaten landschappen, uitgestrekte zandstranden en ruige rotskusten. In Atelier Mirso in Gennep komt ze wekelijks samen met vrienden om haar passie voor schilderen te delen.

 

Norbertushof

 

Norbertushof biedt diverse woonvormen voor ouderen met verschillende zorgbehoeften. Het complex bestaat uit drie afzonderlijke gebouwen. Aan de Kuipersgroes 2 biedt het onderdak aan mensen met dementie en een lichamelijke zorgvraag, elk in aparte woongroepen.

 

Op Kleermakersgroes 11 zijn vier woongroepen speciaal ingericht voor mensen met dementie. Het hoofdgebouw op Kleermakersgroes 20 herbergt zorgappartementen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag, naast een woongroep voor mensen met dementie.

 

Verwant

Column

Teleurstelling heerst in de nieuwe column van Dwarsliggert over Gennep's afwezigheid bij het klokkenluiden van Europapa. Het 'Klein' zijn wordt beschouwd als een statement...

Gemeente Gennep

Gennep bereidt een herdenkingsprogramma voor 80 jaar vrijheid voor. Het omvat activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen en educatie. Verschillende organisaties werken samen om de evacuatie,...

Gemeente Gennep

Gemeente Gennep overweegt Europapa op stadhuisklok te laten klinken, na initiatief van 3FM-dj Wijnand Speelman om Nederlandse deelnemer Joost Klein te steunen na diskwalificatie...

Gennep

Drie van de vier ooievaarskuikens in Gennep zijn overleden. Het overgebleven kuiken lijkt te kampen met een obstructie veroorzaakt door een braakbal, wat zijn...