Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Ideeënbox voor Expeditie V geopend

Afgelopen donderdag is van start gegaan met Expeditie V. Een nieuw initiatief in de gemeente Gennep, waarin we vernieuwende en duurzame ideeën van verenigingen, dorps- en wijkraden, maatschappelijke stichtingen en initiatieven stimuleren én helpen uitvoeren.

 

 

Samen met hen gaan we op expeditie naar vernieuwing!

 

 

 

 

Het was een avond vol praktijkvoorbeelden, humor en discussies met de centrale vraag: moeten we vernieuwen of gaan we het spel verliezen? De deelnemers werden aan het denken gezet en geïnspireerd vernieuwende ideeën te bedenken via het speciale Expeditie V spel. Hier kwamen al heel leuke ideeën naar voren. Iedereen kreeg ook een versie van het spel mee naar huis om met de eigen vereniging aan de slag te gaan met nieuwe ideeën en initiatieven. Deze kunnen aangemeld worden voor Expeditie V.

 

 

Expeditie V Academy

 

 

Vanaf nu is de ideeënbox voor Expeditie V geopend en kunnen verenigingen hun ideeën indienen om mee te doen aan de Expeditie V Academy. In een aantal vervolgbijeenkomsten gaan de deelnemers hun ingediende idee verder uitwerken. Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt aan een routekaart, die de deelnemers helpt het idee na de expeditie uit te kunnen voeren. En de ideeën worden in november gepitcht voor een jury waarin de beste ideeën/initiatieven een substantiële stimuleringsbijdrage ontvangen.
Genoeg redenen om mee te doen aan Expeditie V!

 

 

Bekijk de voorwaarden om mee te doen en meld je idee aan. Meer weten? Ga dan naar de speciale Expeditie V pagina.

 

 

Reacties