Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Ierse klanken met Gennepse roots

Eind januari brengt folkrockband Maggie’s Flock haar allereerste single Battle Song uit op de bekende platforms als Spotify, Apple Music en iTunes. Songschrijver en oud-Gennepenaar Hub Rasker tekende voor tekst, muziek en de productie.

 

 

 

 

Party at the Cemetery

 

 

Gedurende het zal Maggie’s Flock elke maand een nieuw nummer van hun eerste studioalbum uitbrengen. In December is het album compleet en zal het verschijnen onder de titel Party at the Cemetery.

 

 

 

 

Volgens oud-Gennepenaar, songschrijver en Maggie’s Flock-drummer Hub Rasker hoor je op de eerste single meteen het kenmerkende geluid van de band:

 

 

Celtic folkrock met een herkenbare whistle-melodie, aanstekelijke vocalen en het krachtige geluid van de band hierachter.

 

 

Op donderdag 23 januari was Maggie’s Flock live te zien als supportact voor de Britse band Ferocious Dog in Luxorlive te Arnhem. Kijk voor meer informatie op de website van Maggie’s Flock (klik!).

 

 

#GennepGehoord

 

 

Onze gemeente telt veel muzikanten. Natuurlijk heeft Gennep nóg meer in haar mars. Denk maar eens aan Charl Delemarre, Smitje en Dunter Flinn! In de afspeellijst GEO Charts vind je muzikale toppers die een band hebben met GEO (Gennep en omstreken). Staat jouw muziek wél op Spotify maar nog niet in de lijst? We horen graag van je, dus laat het ons weten via redactie@Gennep.News!

 

 

 

 

Reacties