Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Inspiratiesessie voor ondernemers in de Bibliotheek

In de Kenniskeuken van de Bibliotheek in Gennep is het een komen en gaan van lezingen, workshops en andere activiteiten. Ook voor ondernemers! Zo geeft Coba de Wit op donderdagavond 19 april om 19.30 uur een inspirerende sessie over onafhankelijk ondernemen.

 

 

Wordt een onafhankelijk ondernemer

Als starter begin je met volle moed, je weet wat je wilt en gaat voor 100%. Obstakels en uitdaging kruisen je weg, en de moed zakt je soms in de schoenen.

 

 

Onvoorziene omstandigheden vragen hun tol en voor je het zelf door hebt zie je door de bomen het bos niet meer. Je passie ebt weg en je doelen, je verwachtingen en prioriteiten verschuiven. Dit is een typisch kenmerk van een doorgewinterd ondernemer.

 

 

Om je onderneming, je leven en je inkomen naar het volgende level te brengen, is het noodzakelijk om even stil te staan; Hoe kan jij ondernemen, je passie herwinnen en jezelf overbodig maken in je bedrijf? Wat heb jij nodig om meer tijd, minder kosten en meer rendement te creëren?

 

 

Of anders gezegd, hoe wordt jij onafhankelijk ondernemer?

 

 

Laat je inspireren

Herken jij jezelf hierin? Als ervaren of startend ondernemer? Dan is deze inspiratiesessie iets voor jou! Reserveer een plek voor deze inspiratiesessie via biblioplus.nl. Het aantal plekken is beperkt en deelname kost € 2,50.

 

 

Reacties