Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Internationale Vrouwendag

De Kenniskeuken werd zondag 8 maart goed bezocht door vrouwen én mannen. Ja, Internationale Vrouwendag was in Gennep een groot succes. De vele bezoekers hadden elkaar genoeg te vertellen tijdens de culturele markt.

 

 

Het internationale thema was vrijheid, diversiteit stond daarom ook prominent op het programma. Naast het lokale thema handwerken (en zelfgemaakte producten) waren er leuke kinderactiviteiten en was er plek voor demonstraties en workshops. Het verrassingsoptreden van het Molukse koor uit Gennep viel, net als de zelfgemaakte hapjes uit verschillende culturen, goed in de smaak.

 

 

Pink Mama

 

 

De loterij waarvoor de opbrengt naar het goede doel Pink Mama (klik!) bracht € 460,- euro op! Organisator Malica El Ghazi:

 

 

Een geweldig bedrag. We willen dan ook iedereen bedanken die in welke vorm dan ook een bijdrage aan deze dag heeft geleverd.

 

 

Zonder haar en de ondersteuning van de gemeente Gennep, vele lokale ondernemers, bibliotheek, vrijwilligers, standhouders en het Molukse koor was deze dag niet zo’n groot succes geworden.

 

 

En natuurlijk aan alle bezoekers, bedankt voor jullie komst!

 

 

Culturele markt op Internationale Vrouwendag

 

 

Reacties