Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Isa en Maud brengen Eva en Frank bizar veel geld

Isa en Maud bleven in beweging. Nadat ze eerder al een fiks bedrag bij elkaar hadden gesprokkeld, besloten ze nog een stuk met de 3FM DJ’s Eva Koreman en Frank van der Lende te gaan lopen.

 

 

Door: Gerri van GennepNews

 

 

The Lifeline

 

 

Tijdens The Lifeline, de opvolger van het Glazen Huis, lopen drie dj-teams (Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Jorien Renkema) in estafettevorm van Goes naar Groningen om geld op te halen zodat er een vuist gemaakt kan worden tegen mensenhandel. Denk daarbij aan, onder andere, uitbuiting en ronselen van criminele handelingen, loverboys die meisjes misbruiken, afpersing. Nijmegen was de finishplaats van de elfde etappe en de startplaats van de twaalfde etappe.

 

 

 

 

De twaalfjarige meisjes zijn de afgelopen weken flink in de weer geweest voor Serious Request. Ze hielpen tegen betaling bij Gennepse ondernemers, en schonken de opbrengst aan de actie. Overal waar ze maar konden, klusten de dames bij en sprokkelden zo een bedrag, ver boven het streefbedrag van vierhonderd euro, bij elkaar.

 

 

We hebben het geld eerlijk verdiend.

 

 

Met trots maakten Isa en Maud in Nijmegen bekend dat er in totaal € 1.252,50 naar het Rode Kruis is overgemaakt.

 

 

 

 

Dit was echt een superleuk avontuur. Wat fijn om nog een stukje met Eva en Frank mee te lopen. Ons eindbedrag was € 1.252,50! Echt bizar hoeveel geld dat is.

 

 

Op kerstavond komen de dj’s aan in Groningen. Daar maken zij bekend hoeveel geld ze in totaal op hebben gehaald voor het Rode Kruis.

 

 

Isa en Maud in actie voor Serious Request

 

 

Bron en foto: instagram.com/sr19_maud_isa

 

 

Reacties