Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Maud en Isa in touw voor Serious Request

Gennep

Isa en Maud brengen Eva en Frank bizar veel geld

De twaalfjarige meisjes Isa en Maud zijn de afgelopen weken flink in de weer geweest voor Serious Request. Ze hielpen tegen betaling bij Gennepse ondernemers, en schonken de opbrengst aan de actie. Overal waar ze maar konden, klusten de dames bij en sprokkelden zo bizar veel geld bij elkaar. Kijk voor meer informatie op Gennep.News.

Isa en Maud bleven in beweging. Nadat ze eerder al een fiks bedrag bij elkaar hadden gesprokkeld, besloten ze nog een stuk met de 3FM DJ’s Eva Koreman en Frank van der Lende te gaan lopen.

 

 

Door: Gerri van GennepNews

 

 

The Lifeline

 

 

Tijdens The Lifeline, de opvolger van het Glazen Huis, lopen drie dj-teams (Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Jorien Renkema) in estafettevorm van Goes naar Groningen om geld op te halen zodat er een vuist gemaakt kan worden tegen mensenhandel. Denk daarbij aan, onder andere, uitbuiting en ronselen van criminele handelingen, loverboys die meisjes misbruiken, afpersing. Nijmegen was de finishplaats van de elfde etappe en de startplaats van de twaalfde etappe.

 

 

 

 

De twaalfjarige meisjes zijn de afgelopen weken flink in de weer geweest voor Serious Request. Ze hielpen tegen betaling bij Gennepse ondernemers, en schonken de opbrengst aan de actie. Overal waar ze maar konden, klusten de dames bij en sprokkelden zo een bedrag, ver boven het streefbedrag van vierhonderd euro, bij elkaar.

 

 

We hebben het geld eerlijk verdiend.

 

 

Met trots maakten Isa en Maud in Nijmegen bekend dat er in totaal € 1.252,50 naar het Rode Kruis is overgemaakt.

 

 

 

 

Dit was echt een superleuk avontuur. Wat fijn om nog een stukje met Eva en Frank mee te lopen. Ons eindbedrag was € 1.252,50! Echt bizar hoeveel geld dat is.

 

 

Op kerstavond komen de dj’s aan in Groningen. Daar maken zij bekend hoeveel geld ze in totaal op hebben gehaald voor het Rode Kruis.

 

 

Isa en Maud in actie voor Serious Request

 

 

Bron en foto: instagram.com/sr19_maud_isa

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein in samenwerking met de gemeente Land van Cuijk organiseert op 17 mei een festival voor jonge mantelzorghelden. Het festival is...

Corona

Arriva Nederland heeft sinds het uitbreken van de coronapandemie te maken met minder reizigers. De dienstverlening is daarom aangepast. Dat heeft ook gevolgen voor...

Corona

Ondanks het vuurwerkverbod is er tijdens de jaarwisseling toch behoorlijk wat afgestoken. Uit het hele gemeente komen berichten dat er veel is geknald, maar...

Corona

Na de berenjacht volgt in de gemeente Gennep nu ook het spel: Levend ganzenborden. Een idee van Chantal van Ophuizen. Binnen 24 uur had...