Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

bestuurslid
Schapendrijfavontuur

Gennep

IVN zoekt bestuurslid

IVN Maas en Niers op zoek naar nieuw bestuurslid, met een oproep voor natuurliefhebbers uit Bergen, Gennep, Mook en Middelaar. De organisatie biedt diverse activiteiten en mogelijkheden voor vrijwilligers.

Het IVN Maas en Niers, een organisatie gewijd aan natuureducatie en -behoud, doet een dringende oproep voor nieuwe bestuursleden in de regio. Marian Vink, bestuurslid van IVN Maas en Niers, deelt haar enthousiasme en hoopt op een sterke respons uit de gemeenten Bergen, Gennep, Mook en Middelaar.

 

“Heb je een groen hart? Dan moet je bij IVN zijn, hier vinden natuurliefhebbers elkaar,” benadrukt Marian Vink.

 

“De locatie ‘t Leger is prachtig gelegen op het voormalig NATO terrein in Gennep, het clubhuis en het omliggende terrein bieden ongekende mogelijkheden voor de groen liefhebbers.”

 

IVN Maas en Niers

 

IVN Maas en Niers biedt een breed scala aan activiteiten. Denk aan het Natuurbelevingspad, de Bomenroute en nog veel meer. Of je nu een groene activiteit zoekt in je eigen omgeving, groene informatie wilt of meer wilt weten over planten of dieren… Bij IVN Maas en Niers ben je aan het juiste adres. Marian:

 

“Met de laarzen in de modder of liever tot in de puntjes alles weten? We hebben werkgroepen waarmee je er op uitgaat om de handen uit de mouwen te steken maar bijvoorbeeld ook de bibliotheek met onnoemelijk veel naslagwerken.”

 

Jong geleerd, oud gedaan. IVN is trots op de Groentjes, waar enthousiaste vrijwilligers samen met jeugdige natuurliefhebbers allerlei leuke activiteiten ondernemen.

 

“En tegelijkertijd veel leren over het leven om ons heen.”

 

IVN stuurt scholieren het bos in!

 

Bestuurslid

 

IVN Maas en Niers is ook op zoek naar nieuw talent voor haar bestuur. Het werkterrein van IVN Maas en Niers strekt zich uit over een uitgestrekt natuurgebied. Hier biedt de organisatie een scala aan mogelijkheden voor vrijwilligers. Van het organiseren van activiteiten tot het beheren van het landschap.

 

“Onze vrijwilligers zetten zich al jaren met veel enthousiasme in,” aldus Marian.

 

“Samen met diverse thema-werkgroepen voor activiteiten, cursussen, landschapsbeheer, scholenprogramma’s en nog veel meer.”

 

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om de vacature te bekijken en contact op te nemen met IVN Maas en Niers voor meer informatie. Een kans om actief bij te dragen aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van de regio en betrokken te zijn bij de gemeenschap.

 

Wil je meer weten over IVN Maas en Niers en hoe je kunt deelnemen aan hun activiteiten? Bezoek dan hun website voor meer informatie en meld je aan voor hun nieuwsbrief voor het laatste nieuws en updates.

 

Verwant

Column

Teleurstelling heerst in de nieuwe column van Dwarsliggert over Gennep's afwezigheid bij het klokkenluiden van Europapa. Het 'Klein' zijn wordt beschouwd als een statement...

Gemeente Gennep

Gennep bereidt een herdenkingsprogramma voor 80 jaar vrijheid voor. Het omvat activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen en educatie. Verschillende organisaties werken samen om de evacuatie,...

Gemeente Gennep

Gemeente Gennep overweegt Europapa op stadhuisklok te laten klinken, na initiatief van 3FM-dj Wijnand Speelman om Nederlandse deelnemer Joost Klein te steunen na diskwalificatie...

Gennep

Drie van de vier ooievaarskuikens in Gennep zijn overleden. Het overgebleven kuiken lijkt te kampen met een obstructie veroorzaakt door een braakbal, wat zijn...