Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Janine van Hulsteijn weer lijsttrekker VVD

De leden van de VVD in de gemeente Gennep hebben wethouder Janine van Hulsteijn unaniem gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Janine: “Het is zeer eervol om lijsttrekker te mogen zijn. Ik verheug me bijzonder op de komende verkiezingen.”

 

 

Als Gennepse VVD, opgericht in 1974, hebben wij ons door de jaren heen ingezet voor een betere toekomst van de gemeente. Daarbij staat voorop dat we de eigen kracht van onze inwoners willen versterken, aldus Janine.

 

 

Dat hebben we gedaan met bekende boegbeelden zoals Carla Dijkstra en Marian de Bruijn, die beiden jarenlang trotse voorvrouwen waren van onze liberale partij. Het is voor mij een bijzondere eer dat ik deze traditie nog steeds mag uitbouwen.

 

 

Wethouder zijn is een eer voor Van Hulsteijn

 

 

In 2018 mocht de Gennepse VVD voor het eerst toetreden tot de coalitie en een wethouder leveren. De afgelopen jaren heeft de partij, samen met CDA en SP, een coalitie gevormd.

 

 

Als lijsttrekker heb ik er vertrouwen in dat wij met een sterk team en een goede visie voor onze gemeente het beste aanbod hebben voor de kiezers bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

 

 

 

 

Reacties