Agenda
Volg ons
Shared Space
 

JongNL Gennep steunt Voedselbank

Televisiezender L1 organiseert van 11 t/m 21 december een inzamelingsactie voor de Limburgse Voedselbank. Jong Nederland Gennep voelt zich maatschappelijk betrokken en helpt dit jaar weer mee met deze actie. Het doel is om zoveel mogelijk houdbare levensmiddelen in te zamelen, om hiermee de klanten van de Voedselbank een smakelijke kerst te bezorgen.

 

 

Helaas komt er ook in onze gemeente steeds meer armoede voor. Verschillende gezinnen zijn afhankelijk van de voedselbank. De kinderen en leiding van JongNL Gennep zetten zich in om hen te steunen. Deze periode versieren de kinderen een doos, die ze thuis vullen met houdbare levensmiddelen.

 

 

Zo hopen we al ruim 100 gevulde dozen te ontvangen.

 

 

Alle inwoners van Gennep kunnen een steentje bijdragen. Van 11 t/m 21 december is de Blokhut (Pr. Irenestraat 23 in Gennep) op werkdagen van 18.30-19.30 uur geopend als inzamelpunt. Op zaterdag 16 december wordt er van 9.00-14.00 uur actie gevoerd bij Jan Linders in Gennep. Klanten worden benaderd met de vraag of ze extra levensmiddelen aan willen schaffen voor de actie. In principe zijn alle houdbare levensmiddelen welkom, mits ze niet gekoeld of ingevroren bewaard moeten worden. Ook is het mogelijk om een financiƫle bijdrage te schenken.

 

 

Via deze drie actiepunten (dozen versieren, inzamelpunt bij de Blokhut, actie bij Jan Linders) hoopt de vereniging dat er veel goed gevulde dozen naar de studio van L1 gaan. Voor meer info zie www.jngennep.nl of volg ons op facebook.

 

 

https://www.facebook.com/events/416067115257078/

 

 

Reacties