Agenda
Volg ons
Shared Space

Fotoverslag: Summmertime Pasar Malam

De vakantie is weer voorbij en Summmertime dus ook. Voor het tiende seizoen op rij zorgde het evenement voor leven in de brouwerij. In 2008 begonnen op initiatief van Mat ‘Mister Summmertime’ en Marij Knapen is de organisatie uitgegroeid tot een niet meer weg te denken factor in cultureel en toeristisch Gennep.

 

 

Na elf weekenden te zijn verrast met muziek, dans, show en theater kreeg het publiek zaterdag 26 augustus tijdens een Molukse culturele markt een mix van dit alles te zien.

 

 

 

 

Tien jaar Summmertime

 

 

Elk jaar bezoeken vele duizenden inwoners en gasten de activiteiten van Summmertime. In 2017 was het programma zeer speciaal. Niet alleen vanwege het 10-jarig jubileum van het evenement, maar ook en vooral door de vele festiviteiten die vanuit Summmertime georganiseerd werden in het kader van 400 jaar stadhuis Gennep en 500 jaar Reformatie.

 

 

 

 

De bekende Molukse band Bersama zorgde tijdens de laatste Summmertimezaterdag van dit jaar in Gennep voor vuurwerk. Bijna iedereen gooide op de Markt op de opzwepende muziek van de Molukse band de beentjes in de lucht. Zo werd het tienjarig jubileum van Summmertime op een spetterende manier afgesloten. Theo Roosenboom bedankte als ceremoniemeester het publiek en nodigde hen alvast uit voor volgend jaar. Want ook dan is Bersama weer van de partij en zal zorgen voor een knallende afsluiting van het Summmertimeseizoen.

 

 

 

 

 

 

Summmertime

 

Foto’s: Jan Tomasila

 

 

Reacties