Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Bolwerk_Jan Linders_De Groes_Gennep

Gennep

Jumbo koopt Gennepse Jan Linders

Jumbo Supermarkten heeft de Gennepse Jan Linders overgenomen, samen met vijf andere winkels. De overname is onderdeel van de recente verkoop van tien winkels van Jan Linders die niet meegaan in de franchise-samenwerking met Albert Heijn.

Jumbo Supermarkten heeft de Gennepse Jan Linders overgenomen, samen met vijf andere winkels in Bunde, Horst, Lent, Mill en Valkenburg. De overname is onderdeel van de recente verkoop van tien winkels van Jan Linders die niet meegaan in de franchise-samenwerking met Albert Heijn.

 

De winkels worden naar verwachting in de tweede helft van dit jaar omgebouwd. Tot die tijd verandert er niets en blijven deze open onder de vlag van Jan Linders.

 

Met deze overname verstevigt Jumbo haar positie in het zuiden van Nederland, waar het al een sterke aanwezigheid heeft. Jumbo is de op één na grootste supermarktketen in Nederland.

 

Het is nog niet bekend hoeveel Jumbo heeft betaald voor de zes winkels van Jan Linders, maar de overname zal naar verwachting voor het einde van dit jaar worden afgerond. De medewerkers van deze winkels zullen in dienst komen bij Jumbo.

 

Franchise-deal Jan Linders komt hard aan

 

Jumbo is niet de enige supermarktketen die winkels van Jan Linders heeft overgenomen. PLUS en ALDI hebben ook respectievelijk drie en één winkel overgenomen.

 

Verwant

Gennep

Op zaterdag 13 mei 2023 vond de eerste ruilmiddag plaats voor de plakplaatjes van het verzamelboek De Vele Gezichten van Gennep. Dit boek is...

Column

In het land der supermarkten, waar het blauwe monster genaamd Albert Heijn hoogtij viert, stuitte ik op een curieuze uitspraak. De supermarkt pleit voor...

Gennep

Richard van de Meulenreek, eigenaar van SnoepKado, is opgelucht dat er eindelijk duidelijkheid is gekomen over de verhuizing van de winkel. Hij zegt: "Na...

Gennep

Op 28 februari 2023 opende Albert Heijn Van der Laan aan het Wilhelminaplein 48 in Gennep de compleet verbouwde supermarkt. Naar schatting trok de...