Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Bolwerk_Jan Linders_De Groes_Gennep

Gennep

Jumbo koopt Gennepse Jan Linders

Jumbo Supermarkten heeft de Gennepse Jan Linders overgenomen, samen met vijf andere winkels. De overname is onderdeel van de recente verkoop van tien winkels van Jan Linders die niet meegaan in de franchise-samenwerking met Albert Heijn.

Jumbo Supermarkten heeft de Gennepse Jan Linders overgenomen, samen met vijf andere winkels in Bunde, Horst, Lent, Mill en Valkenburg. De overname is onderdeel van de recente verkoop van tien winkels van Jan Linders die niet meegaan in de franchise-samenwerking met Albert Heijn.

 

De winkels worden naar verwachting in de tweede helft van dit jaar omgebouwd. Tot die tijd verandert er niets en blijven deze open onder de vlag van Jan Linders.

 

Met deze overname verstevigt Jumbo haar positie in het zuiden van Nederland, waar het al een sterke aanwezigheid heeft. Jumbo is de op één na grootste supermarktketen in Nederland.

 

Het is nog niet bekend hoeveel Jumbo heeft betaald voor de zes winkels van Jan Linders, maar de overname zal naar verwachting voor het einde van dit jaar worden afgerond. De medewerkers van deze winkels zullen in dienst komen bij Jumbo.

 

Franchise-deal Jan Linders komt hard aan

 

Jumbo is niet de enige supermarktketen die winkels van Jan Linders heeft overgenomen. PLUS en ALDI hebben ook respectievelijk drie en één winkel overgenomen.

 

Verwant

Column

De column Afvalberg benadrukt de groeiende ergernis over illegaal gestort afval, dat zich opstapelt als een onbeheersbare kracht in de straten. Dwarsliggert roept op...

Gennep

Nol van Est, een icoon van D66 in Gennep, is op bijna 80-jarige leeftijd overleden. Als grondlegger van de partij in de regio, diende...

Gennep

Bij de jaarlijkse supermarktactie van Voedselbank Limburg-Noord op 9 december werden bij 11 supermarkten in Noord-Limburg 305 kratten lang houdbare producten ingezameld, samen met...

Gemeente Gennep

Dit artikel op Gennep.News beantwoordt veelgestelde vragen over Gennep, inclusief locatie, stadsstatus, lokale eetgelegenheden en winkels, en de historische achtergrond. Het geeft ook informatie...