Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ales Jurcik verlaat Vitesse’08

Gennep

Jurcik neemt afscheid van Vitesse ’08

Ales Jurcik, hoofdtrainer van de Gennepse derdeklasser Vitesse ’08, heeft aangekondigd dat hij na dit seizoen zal vertrekken. De 44-jarige Venraynaar heeft de afgelopen vier jaar bij de club gewerkt en heeft de technische commissie laten weten dat het geen gemakkelijke beslissing is geweest om te vertrekken. Meer informatie op Gennep.News/sport.

Ales Jurcik, hoofdtrainer van de Gennepse derdeklasser Vitesse ’08, heeft aangekondigd dat hij na dit seizoen zal vertrekken. De 44-jarige Venraynaar heeft de afgelopen vier jaar bij de club gewerkt en heeft de technische commissie laten weten dat het geen gemakkelijke beslissing is geweest om te vertrekken.

 

 

Dit is tot nu toe de moeilijkste beslissing in mijn trainersloopbaan geweest.

 

 

Zo liet de coach weten. “Het zijn vier fantastische jaren geweest en Vitesse ’08 is en blijft een geweldige club. Ik blijf al mijn ziel en zaligheid in de club steken om het succesvol af te ronden en in de derde klasse te blijven. Na deze beslissing ben ik daar nóg meer op gebrand.”

 

 

Jurcik geeft toe dat het moeilijk is om Vitesse ’08 te verlaten, omdat hij “fantastisch” samenwerkt met iedereen binnen de club en een “hele gretige groep spelers” heeft. Maar hij voelt dat het beter is voor de club en voor hemzelf om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

 

 

We zijn dit seizoen opnieuw gestart met een erg jonge groep en mede daarom wil ik ruimte maken voor een nieuwe trainer die de aankomende jaren met deze groep aan de slag kan.

 

 

Voor de technische commissie van Vitesse ’08 is het jammer dat Jurcik vertrekt, maar ook zij hebben begrip voor zijn beslissing. Ze gaan op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Geïnteresseerden in de vacature kunnen zich melden via secretaris@vitesse08.nl.

 

 

 

 

Verwant

Gennep

Op 22 april 2023 zal de band Mo and The Stage Animals optreden in de kleine zaal van de Pica Mare. Deze band bestaat...

Gennep

De sfeervolle fine-art foto’s van fotograaf Marjan van Herpen zijn terug in Museum Het Petershuis in Gennep! Na haar zeer succesvolle expositie in 2021...

Gennep

Op 22 maart 2023 is dokter Henk Verhoeven op 87-jarige leeftijd overleden. Henk was een populaire huisarts in Gennep en medeoprichter van een grote...

Gennep

Op maandag 3 april 2023 wordt er een bewonersavond georganiseerd in Gennep Oost om het idee van een wijkplatform te bespreken. Het doel van...