Agenda
Volg ons
Shared Space
 

KEC opgeleverd

Op 21 juli is het nieuwe Kind Expertise Centrum (KEC) opgeleverd aan de gemeente Gennep. Direct na de ondertekening overhandigde wethouder Rob Janssen de sleutels aan de scholen en kinderopvang, die aan het einde van de zomervakantie het gebouw betrekken. Het gaat om Stella Nova (voorheen Maria Goretti), Elckerlyc, SBO De Piramide en Spring Kinderopvang.

 

 

Voorspoedige bouw

 

 

De bouw van het KEC is voorspoedig verlopen. Het ontwerp komt van Frencken Scholl architecten en de bouw werd uitgevoerd door Jansman Bouw/Aarts Bouw. Rob Janssen:

 

 

Ik heb bewondering voor hoe er met zo’n strakke planning zo’n mooi en toekomstbestendig gebouw is opgeleverd.

 

 

Op dit moment wordt er nog druk gewerkt aan de aanleg van het schoolplein en het fietspad door AVG Wegenbouw uit Gennep.

 

 

KEC / IKC

 

 

Vergroening buitenruimte

 

 

Begin september worden de natuurlijke speeltoestellen geplaatst. De beplanting van zowel het schoolplein als het eerste gedeelte van de openbare ruimte gebeurt in het najaar. “Ik kan niet wachten totdat het hier groen is en iedereen kan genieten van de parkachtige omgeving die Gennep rijker is geworden”, aldus Rob. Het plan voor de buitenruimte, dat door bureau Idverde in samenwerking met de gebruikers is ontworpen, is in te zien op www.gennep.nl/kec.

 

 

Reacties

Deel Bericht