Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Martinuskerk Gennep Kerst

Gennep

Kerstavond: Avondmis live op GennepNews

Op Kerstavond, zaterdag 24 december, kun je genieten van de kerstviering in de Sint Martinuskerk via GennepNews. De lokale omroep doet live verslag van de avondmis van 19.30 uur die wordt geleid door pastoor Guido Kessels. Meer informatie op Gennep.News.

Op Kerstavond, zaterdag 24 december, willen we iedereen die om welke reden dan ook niet aanwezig kan zijn bij de kerstviering in de Sint Martinuskerk, de mogelijkheid bieden om toch mee te kunnen genieten van avondmis in Gennep.

 

 

Daarom nodigen we je uit om samen met ons de viering te beleven via GennepNews. De lokale omroep van Gennep doet live verslag van de avondmis van 19.30 uur die wordt geleid door pastoor Kessels. Harmonie Unitas et Fidelitas en kinderkoor De Muzieknootjes zullen deze avond muzikaal opluisteren met hun optreden.

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews, is te ontvangen via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374. De uitzending is ook te zien op twitch.tv/streamgennepnews (klik!) en de Facebookpagina van GennepNews (klik!).

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gennep

TSP Gennep trad op 1 en 2 juni op met een spannende en intrigerende productie genaamd Moord op Zee. GennepNews was aanwezig bij de...

Gennep

BIZ Centrum Gennep neemt het roer over voor de Sinterklaasintocht, met plannen om het evenement te concentreren op de Markt. Ze willen vernieuwen en...

Gemeente Gennep

Gennep bereidt een herdenkingsprogramma voor 80 jaar vrijheid voor. Het omvat activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen en educatie. Verschillende organisaties werken samen om de evacuatie,...