Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kerstavond GVE
Kerstavond GVE

Gennep

Kerstavond met het GVE

Ervaar de magie van een betoverende kerstavonddienst in de Protestantse kerk in Gennep, om 20.00 uur, met het Genneps Vocaal Ensemble. Geniet van harmonieuze klanken en versterk de verbondenheid door samen te zingen tijdens deze speciale viering.

Op een sfeervolle kerstavond, om 20.00 uur, nodigt de Protestantse kerk aan de Markt in Gennep je uit voor een magische kerstdienst. Terwijl de kerstviering op zichzelf al bijzonder is, wordt deze avond extra speciaal dankzij de betoverende klanken van het Genneps Vocaal Ensemble (GVE).

 

Het GVE, bestaande uit getalenteerde zangers uit Gennep, brengt een muzikale dimensie aan de viering. Hun stemmen vullen de kerk met harmonie en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wat deze avond nog specialer maakt, is de actieve deelname van de aanwezige kerkgangers. Samen zingen versterkt het gevoel van verbondenheid, een essentieel element in de protestantse eredienst.

 

De kerstavonddienst staat open voor iedereen, ongeacht religieuze achtergrond. Het draait om het verenigende karakter van deze bijzondere gelegenheid. Het Licht dat tijdens deze viering centraal staat, schijnt uiteindelijk voor iedereen, ongeacht geloofsovertuiging.

 

Gezien het beperkte aantal zitplaatsen, raden we je aan om op tijd te komen als je deze unieke kerstavond wilt bijwonen. De warmte van de kerk en de prachtige klanken van het Genneps Vocaal Ensemble creëren samen een atmosfeer die je in de kerstgedachte zal hullen.

 

Laat je betoveren door de magie van deze kerstavonddienst en deel deze bijzondere ervaring met mede-gelovigen en geïnteresseerden. Samen vieren we het Licht dat ons allen verbindt tijdens deze feestelijke kerstperiode.

 

Benieuwd naar deze unieke kerstavonddienst? Zorg dat je er op tijd bij bent, want de zitplaatsen zijn beperkt. Vergeet niet te genieten van de sfeervolle klanken van het Genneps Vocaal Ensemble en de bijzondere samenhorigheid tijdens deze betoverende kerstviering.

 

Verwant

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Gennep

Genneps Vocaal Ensemble bereidt zich voor op een groot(s) concert op 12 mei, na maanden van repetities. Sopraan Fenna Ograjensek en bariton Sef Thissen...

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Gennep

De tweede informatiebijeenkomst over De Houtkade in Gennep presenteert het aangescherpte plan, gebaseerd op feedback van de eerste bijeenkomst en online enquêtes. Op 16...