Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kerstdiner Dichterbij groot succes

Gennep

Kerstdiner Dichterbij groot succes

Dichterbij hield zaterdag een bijzonder kerstdiner voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. Ruim negentig gasten genoten samen met hun verwanten van een heerlijk vijfgangenmenu bij Asteria in Venray. Meer informatie op Gennep.News.

Dichterbij hield zaterdag een bijzonder kerstdiner voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. Ruim negentig gasten genoten samen met hun verwanten van een heerlijk vijfgangenmenu bij Asteria in Venray.

 

 

Cliënten kunnen normaal gesproken niet deelnemen aan een regulier kerstdiner, omdat zij vaak kampen met slikproblemen. Tijdens het unieke diner werd de voeding dan ook glad gemalen geserveerd. Alle gasten aten hun voeding gemalen; ook de verwanten zonder beperking. Een van de gasten:

 

 

Ik was erg benieuwd. Geen idee wat ik ervan kon verwachten. Maar het is echt heerlijk! De structuur is heel anders dan ik gewend ben, maar de smaak is er niet minder om.

 

 

Het was een verrassend menu, met een amuse van roompaté, een geroosterde paprikasoep, zalm, Limburgs stoofvlees en chocolade mousse of een bavarois. Stijlvol opgediend, zoals het hoort bij Kerst. De gasten genoten van de heerlijke gerechten en de stijlvol aangeklede zaal. Er was volop entertainment in de vorm van live muziek en dans. Een dankbare moeder:

 

 

Zo fijn om dit te kunnen beleven met mijn zoon.

 

 

Het kerstdiner is een initiatief van de diëtisten van Dichterbij. Zij hielden eerder al een speciale dag waar glad gemalen voeding werd geserveerd. Diëtiste Riet Duijghuisen:

 

 

Dat was zo’n succes dat een vervolg niet kon uitblijven.

 

 

Verwant

Ottersum

Zorgorganisatie Dichterbij kondigt de oprichting aan van 'De Boei' in Ottersum, een nieuwe locatie voor mensen met een licht verstandelijke beperking die net niet...

Gennep

Ervaar de magie van een betoverende kerstavonddienst in de Protestantse kerk in Gennep, om 20.00 uur, met het Genneps Vocaal Ensemble. Geniet van harmonieuze...

Gennep

Elzendaalcollege-Metameer omarmt het Kerstgevoel met leerlingen die zich inzetten voor Stichting ALS Nederland. Op alle locaties vinden diverse activiteiten plaats, van zelfgemaakte lekkernijen tot...

Ottersum

Geniet op Eerste Kerstdag in de kerk van Ottersum van live muziek door de zussen Julia en Samantha van Dodewaard, samen met jonge zangtalenten....