Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Kerstmarkt Gennep 2016

Zaterdag 10 en zondag 11 december organiseert Stichting Summmertime Gennep in samenwerking met 4Events weer een sfeervolle en gezellige Kerstmarkt. Dit jaar is deze markt nog groter dan de twee voorafgaande jaren. Van 13.00 – 18.00 wordt de knusse Markt in Gennep omgetoverd tot een waar Kerstparadijsje met een groot aantal stands. Daar is van alles te koop wat in de winterse kerstsfeer past. En zoals het hoort is er veel live muziek, niet alleen op de Markt, maar ook in de aangrenzende winkelstraten om in de juiste sfeer te komen. Zondag 11 december is tevens koopzondag in Gennep.

Diverse ondernemers staan klaar om zich te presenteren. Kerstspullen, ambachtelijke producten, sieraden, hebbedingetjes en andere leuke attributen zijn tijdens deze gezellige Kerstmarkt te bezichtigen en te kopen. De stands staan rondom de Markt gegroepeerd, zodat er een intiem binnenplein wordt gevormd. Zo kunnen bezoekers optimaal genieten van de sfeer, de kramen, de zangkoren en de muziekverenigingen. En dat al onder het genot van bijvoorbeeld een kop soep, glaasje glühwein of warme chocomel met iets lekkers erbij.

De vocale liveoptredens worden zaterdag 10 december verzorgd door de koren Creation Cuijk, Con Colore Gennep en Vocal Spirit Siebengewald. Het instrumentale gedeelte wordt verzorgd door het Trombone Quintet Gennep. Op zondag 11 december staan de koren Caecilia Oeffelt, Hoor’s uit Horst en Cheers uit Gennep gereed en is de instrumentale muziek in handen van Brass Gennep. Hun muziek zal klinken als een (Kerst-)klok. En een levende Kerststal is uiteraard ook opgenomen in het programma.

Kortom: alleszins de moeite waard om de zaterdag- of zondagmiddag van 10 en 11 december hartje Gennep te vereren met een hartverwarmend en zinnenprikkelend bezoek aan deze gezellige Kerstmarkt op het sfeervolle plein voor het oude stadhuis.

Reacties