Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kersmarkt Gennep
Kerstmarkt Gennep

Gennep

Kerstmarkt in Gennep

In het hart van Gennep schittert op 16 en 17 december een betoverende kerstmarkt, georganiseerd door Stichting SumMmertime. Kraampjes vol kerstspullen, optredens en lekkernijen wachten op bezoekers, en ondernemers kunnen zich nog aanmelden voor een gezellige kraam.

De dagen worden korter en kouder, en je weet wat dat betekent: de kerst komt eraan! En in Gennep maken ze er echt een feestje van met een supergezellige kerstmarkt. Het is alsof je in een kerstfilm stapt!

 

Op zaterdag 16 en zondag 17 december kun je van 12.00 tot 17.00 uur op de Markt in Gennep terecht voor een kerstmarkt die wordt georganiseerd door Stichting SumMmertime Gennep. En geloof ons, het wordt te gek!

 

Overal zie je kraampjes vol met kerstspulletjes en leuke hebbedingetjes. Ondernemers, hobbyisten, en kunstenaars hebben de mooiste dingen voor je in petto. En er is niet alleen van alles te zien, maar ook te horen. In de Protestantse Kerk treden verschillende koren op. Dat wordt swingen en meezingen!

 

Heb je trek gekregen? Geen probleem! Er zijn lekkere riefkoeken en warme glühwein om je buikje te vullen. En als je even wil bijkomen, kun je gezellig naar de levende kerststal gaan. Daar kun je even uitrusten en de schattige dieren bewonderen.

 

En nu het allerleukste nieuws: jij kan ook meedoen! Als je een ondernemer bent, een hobby hebt of gewoon supercreatief bent, kun je je aanmelden bij Stichting Summmertime Gennep via kerstmarkt@summmertimegennep.com. Je kunt een kraampje huren voor één dag of voor allebei. Superleuk toch?

 

Dus, noteer het in je agenda en vertel het aan iedereen die je kent: op 16 en 17 december is het feest in Gennep! Kom langs en laat je betoveren door de magie van Kerstmis. Het wordt een weekend vol gezelligheid en kerstplezier dat je niet wilt missen. Tot dan!

 

Verwant

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Gemeente Gennep

Het Energielandgoed Wells Meer in Bergen ervaart vertraging door vergunningen en netwerkproblemen, wat leidt tot een verlenging van de intentieverklaring door de Gemeente Gennep....

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...

Gennep

Op 18 februari 2024 herdacht Gennep de bevrijding van 79 jaar geleden. Het komende jaar staat in het teken van diverse herdenkingsactiviteiten, verdeeld over...