Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kerstspektakel op Elzendaalcollege Kerstspektakel op Elzendaalcollege Kerstgala Gennep_pick-up kerstman
Kerstspektakel op Elzendaalcollege Kerstspektakel op Elzendaalcollege Kerstgala Gennep_pick-up kerstman

Gennep

Kerstspektakel op Elzendaalcollege

Elzendaalcollege Gennep schitterde tijdens een stormachtig kerstgala, waar bovenbouwleerlingen in stijlvolle voertuigen arriveerden voor een feest in après-ski thema. Jayra en Sem werden bekroond als best geklede dame en heer, een hoogtepunt in een onvergetelijke avond vol dans en vreugde.

In de duisternis van een stormachtige donderdagavond ontpopte Elzendaalcollege Gennep zich tot het bruisende epicentrum van kerstfeestvreugde. Een opmerkelijke parade van voertuigen, bestuurd door niemand minder dan de bovenbouwleerlingen, trokken de aandacht terwijl ze in stijl de school naderden.

 

Tractors, vrachtwagens, glanzende Ferrari’s, adembenemend verlichte auto’s en zelfs luxueuze limousines vormden een schitterende stoet die de entree markeerde.

 

De feestvreugde barstte los toen de leerlingen de drempels van de school overschreden. De gangen vulden zich met opgewonden gelach, deuntjes van feestelijke muziek en de geur van opwinding. Dit jaar was het thema niets minder dan ‘après-ski’, waardoor de sfeer zich vulde met de energie van een bergachtig winterresort.

 

Met de juiste beat op de achtergrond gingen de voetjes van de vloer. De leerlingen dansten de nacht weg, gedrapeerd in kleurrijke outfits die deden denken aan een betoverend winterlandschap. De muzikale tonen en de vrolijke sfeer maakten van het kerstgala een onvergetelijke ervaring voor zowel leerlingen als docenten.

 

Een hoogtepunt van de avond was de bekroning van de best geklede dame en heer. In een competitie waar stijl en elegantie de boventoon voerden, werden Jayra en Sem uitgeroepen tot de stralende winnaars. Hun uitmuntende kledingkeuzes en charisma lieten een onuitwisbare indruk achter op het publiek.

 

Kerstspektakel op Elzendaalcollege Kerstgala Gennep_best geklede dame en heer (1)

Jayra en Sem werden bekroond als best geklede dame en heer

 

In het licht van de fonkelende kerstlichtjes en de opwinding die in de lucht hing, kwam het kerstgala van Elzendaalcollege Gennep tot een glorieuze afsluiting. De leerlingen zullen ongetwijfeld nog lang napraten over deze betoverende avond!

 

Foto’s: Jolien Erren

Verwant

Gemeente Gennep

Gemeenteraadslid Joy Hillebrand van RoodGroen Lokaal heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van Gennep over de implementatie van een nieuw basisdienstverleningspakket voor schuldhulpverlening....

Gemeente Gennep

Gennep kampt met financiële uitdagingen door verminderde steun van de regering. Wethouder Janine van Hulsteijn legt uit dat er jaarlijks tussen de 2,5 en...

Regio

Leerlingen van Elzendaalcollege-Metameer exposeren eindexamenwerk in De Weijer, Boxmeer, van 28 mei tot 11 juni. Thema "IN ACTIE!" inspireert een mix van meer dan...

Gemeente Gennep

Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven....