Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Keuzestress: Nieuwe school!

Het kiezen van een school is een belangrijke stap in de toekomst van je kind. Als ouder wil je natuurlijk dat je kind terecht komt op een school die bij hem of haar past.

 

 

Gelukkig zijn er veel manieren om tot de juiste schoolkeuze te komen! Zo zijn er meeloopdagen voor leerlingen, informatieavonden voor ouders, proeflessen en masterclasses voor leerlingen die nog niet zeker zijn van hun keuze en open dagen waar iedereen welkom is.

 

 

Basisschool

 

 

Als je kind voor 1 augustus aanstaande 4 jaar oud wordt of in de loop van het volgend schooljaar, kun je hem of haar aanmelden voor een basisschool.

 

 

Scholen in de gemeente Gennep zijn bijvoorbeeld Stella Nova, De Ratel en Openbare Jenaplanschool Elckerlyc. In Heijen is er De Heggerank, in Milsbeek De Drie Vijvers, in Ottersum De Brink en in Ven-Zelderheide De Vonder.

 

 

De scholen organiseren informatiebijeenkomsten of u kunt langskomen op afspraak. Op gennep.nl/basisscholen (klik!) staat een overzicht van de informatiemomenten per school.

 

 

Middelbare school

 

 

Ben jij nog op zoek naar de juiste middelbare school? Noteer dan de volgende open dagen in je agenda: Merletcollege Mill (27 januari), Merletcollege Grave (28 januari), Elzendaalcollege Gennep (1 februari), Metameer Stevensbeek (3 februari), Merletcollege Cuijk (4 februari), Elzendaalcollege Boxmeer (8 februari) en Metameer Jenaplan Boxmeer (10 februari).

 

 

Aanmelden is niet nodig, dus neem gerust een kijkje op deze scholen en ontdek welke het beste bij je kind past. Voor meer informatie over de informatieavonden, proeflessen en masterclasses, ga naar 3voscholen.nl (klik!).

 

 

Reacties

Deel Bericht