Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kinderboerderij
Kinderboerderij Gennep

Gennep

Kinderboerderij Gennep luidt noodklok!

De Gennepse Kinderboerderij kampt momenteel met een ernstig tekort aan vrijwilligers. Zelfs zodanig dat het bestuur overweegt komend seizoen minder open te gaan of zelfs geheel te sluiten. Verschillende zoektochten naar vrijwilligers hebben de afgelopen maanden onvoldoende resultaat opgeleverd.

 

 

Voornaamste reden voor de dreigende sluiting is het tekort aan met name dierverzorgers. De dierverzorgers zorgen iedere dag, 365 dagen per jaar in de ochtend uren voor de dieren. Belangrijkste taken van deze verzorgers zijn het voeren van de dieren en het onderhouden van de dierverblijven.

 

 

Zonder voldoende dierverzorgers kunnen we geen dieren meer houden en zonder dieren natuurlijk geen kinderboerderij. Ook zoeken we nog naar vrijwilligers die mee willen helpen tijdens openingstijden en vullen we per 1 november graag ons bestuur aan met een tweetal bestuursleden.

 

 

Middels deze oproep hoopt de Stichting Kinderboerderij Gennep haar team vrijwilligers weer aan te vullen en zodoende ook komend jaar de Gennepse bevolking en de vele bezoekers uit de regio te blijven verwelkomen op de boerderij.

 

 

Voor meer informatie nodigen we een ieder graag uit om de speciale wervingsfolder voor vrijwilligers mee te nemen bij een bezoek aan onze boerderij of te kijken op onze website kinderboerderijgennep.nl. Direct aanmelden als vrijwilliger kan ook via ons telefoonnummer 06 422 22 700 of door een mail te sturen aan info@kinderboerderijgennep.nl.

 

 

Zie ook:
– VRIJWILLIGER WORDEN BIJ KINDERBOERDERIJ GENNEP?
– ROMMELMARKT OP KINDERBOERDERIJ GENNEP
– START JUBILEUMSEIZOEN KINDERBOERDERIJ GENNEP

 

 

Verwant