Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Koninklijke onderscheiding voor Antoine Willemsen

Op zaterdag 7 januari 2017 ontving de heer Antoine Willemsen uit Milsbeek een Koninklijke onderscheiding. Antoine Willemsen heeft zich bijna 25 jaar ingezet als vrijwilliger bij diverse brandweerkorpsen; de afgelopen jaren bij de Brandweer Gennep. Dit deed hij naast zijn zelfstandig ondernemerschap. Momenteel is hij eigenaar van de SPAR supermarkt in Milsbeek.

Burgemeester Peter de Koning reikte het lintje uit tijdens de besloten nieuwjaarsreceptie van de Brandweer Gennep. Deze avond was tevens het afscheid voor de heer Willemsen van de brandweer.

Antoine Willemsen is sinds 1993 actief voor de vrijwillige brandweer. Deze taak heeft hij voor meerdere korpsen vervuld. Ondanks diverse verhuizingen bleef de decorandus zich trouw inzetten voor de vrijwillige brandweer. De postcommandant van de Brandweer Gennep geeft aan dat de heer Willemsen een persoon is met een groot en vooral sociaal hart voor de brandweerorganisatie. Zijn specialiteiten zijn de verbindingen en de Waarschuwings- en verkenningsdienst. Antoine Willemsen wordt op 7 januari door burgemeester Peter de Koning gedecoreerd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Gegevens decorandus

De heer A.J. P Willemsen (Antoine)
Geboortedatum: 22 augustus 1966
Geboorteplaats: Nijmegen
Woonplaats: Milsbeek
Partner: Mevr. Petra Willemsen-Verhoeven
Laatste werkkring: eigenaar supermarkt SPAR te Milsbeek (heden)

Verdiensten

1993 – heden Vrijwillige brandweer
De heer Willemsen is al sinds januari 1993 als brandweervrijwilliger actief:

  • 1-1-1993 t/m 30-11-1996; lid van het korps Beekbergen (Apeldoorn)
  • 1-3-1997 t/m 31-12-2007; lid van het korps Geldermalsen
  • 1-2-2008 tot heden; lid van het korps Gennep (tegenwoordig de post Gennep, onderdeel van de Veiligheidsregio Limburg-Noord)

(Foto: Facebook Gemeente Gennep)

Reacties