Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Koninklijke onderscheiding Jan van den Elzen

Op donderdag 21 oktober reikte burgemeester Hans Teunissen een koninklijke onderscheiding uit aan Jan van den Elzen uit Gennep. De heer Van den Elzen werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens het 25-jarig jubileum van de hobbyclub van Gehandicapten Organisatie Noord-Limburg (GON).

 

 

 

 

Gehandicapten Organisatie Noord-Limburg

 

 

De heer Van den Elzen is erg actief in de Gennepse samenleving. Als sinds 2002 is hij vrijwilliger voor de Gennepse afdeling van GON. Als penningmeester zette hij zich onder andere in voor diverse subsidieaanvragen. Daarnaast organiseerde hij activiteiten en initieerde hij een hobbyclub, waaraan hij nog steeds leiding geeft. Ook helpt hij leden van GON met allerlei klussen.

 

 

Stichting MFC De Goede Herder

 

 

Ook binnen Stichting MFC De Goede Herder speelde de heer Van den Elzen voor lange tijd een belangrijke rol. Tot voor kort was hij penningmeester en hij zette zich jarenlang in als klusjesman. De bijdrage van de heer Van den Elzen heeft er mede voor gezorgd dat Stichting MFC De Goede Herder vandaag de dag nog altijd een gezonde stichting is.

 

 

Foto’s: Foto Video Bosten

 

 

Reacties