Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Veel kramen op de Kerstmarkt Gennep

Op zaterdag 10 en zondag 11 december organiseert Stichting Summmertime Gennep in samenwerking met 4Events Gennep weer een gezellige Kerstmarkt.

De derde Kerstmarkt Gennep belooft weer een grandioos succes te worden. Het aantal kramen is ten opzichte van vorig jaar zelfs verdubbeld. Dat belooft weer een sfeervolle en vooral ook gezellige Kerstmarkt te worden. Van 13.00 tot 18.00 uur is de Markt voor het bijna jarige Stadhuis Gennep omgetoverd tot een Kerstparadijs.

Behalve dat er van alles te zien en vooral te koop is dat met Kerst te maken heeft, is er live muziek te horen. Niet alleen op de Markt, maar ook in de aangrenzende winkelstraten.

Decemberactie OVG
Zondag 11 december is het ook koopzondag waardoor het heerlijk toeven is in Gemeente Gennep.

De diverse ondernemers staan klaar om zich te presenteren. Kerstspullen, ambachtelijke producten, sieraden, hebbedingetjes en andere leuke attributen zijn tijdens deze gezellige Kerstmarkt te te zien èn te koop. De stands staan rondom de Markt gegroepeerd, zodat er een intiem binnenplein wordt gevormd.

Op deze manier kunnen bezoekers optimaal genieten van de sfeer, de kramen, de zangkoren en de muziekverenigingen. En dat al onder het genot van bijvoorbeeld een kop soep, glaasje glühwein of warme chocomel en de overheerlijke Riefkoek.

De vocale liveoptredens worden zaterdag 10 december verzorgd door de koren Creation Cuijk, Con Colore Gennep en Vocal Spirit Siebengewald. Het instrumentale gedeelte wordt verzorgd door het Trombone Quintet Gennep.

Op zondag 11 december staan de koren Caecilia Oeffelt, Hoor’s uit Horst en Cheers Gennep gereed en is de instrumentale muziek in handen van Brass Gennep. Hun muziek zal klinken als een (Kerst-)klok. En een levende Kerststal is uiteraard ook opgenomen in het programma.

Kortom: kom zaterdag- en/of zondagmiddag van 10 en 11 december naar hartje Gennep en breng een hartverwarmend en zinnenprikkelend bezoek aan deze gezellige Kerstmarkt op het sfeervolle plein voor het oude stadhuis.

 

 

Summmertime

 

Reacties