Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

parkeerplaats De Poel Gennep

Gennep

Outletwinkel laat Clarenshof leeg achter

Op zaterdag 13 maart heeft de kringloop- en outletwinkel in Gennep haar deuren definitief gesloten. Het team heeft de afgelopen jaren met veel plezier de winkel gerund, eerst gedurende drie jaar op de Brugstraat en daarna bijna vijf jaar op De Poel. Meer informatie op Gennep.News.

Op zaterdag 13 maart heeft de kringloop- en outletwinkel in Gennep haar deuren definitief gesloten. Het team heeft de afgelopen jaren met veel plezier de winkel gerund, eerst gedurende drie jaar op de Brugstraat (Supertex) en daarna bijna vijf jaar op De Poel.

 

De winkel heeft zowel plezierige als minder plezierige ervaringen gehad, waaronder het wegvallen van klanten en collega’s als gevolg van ziekte, evenals de gevolgen van de COVID-19 pandemie en de afname van het aantal bezoekers in de passage. Na een lange zoektocht naar een nieuwe locatie voor de winkel, zowel binnen als buiten Gennep, is het team er niet in geslaagd een geschikte ruimte te vinden.

 

Ofwel waren de locaties te klein of wilde de gemeente niet meewerken aan wijzigingen in het bestemmingsplan. Daarom is besloten om Gennep te verlaten en de kringloop- en outletwinkel niet voort te zetten op een andere locatie binnen of buiten de gemeente.

 

De deuren van de winkel waren voor het laatst geopend op 12 en 13 maart. Het team wil iedereen bedanken die hen gedurende de jaren heeft gesteund en geholpen en wenst iedereen het beste voor de toekomst.

 

Clarenshof

 

Winkelcentrum Clarenshof in Gennep is nu helemaal leeg, de leegstaande winkels worden gesloopt om nieuwbouw van woningen mogelijk te maken.

 

Verwant

Gennep

Op maandag 3 april 2023 wordt er een bewonersavond georganiseerd in Gennep Oost om het idee van een wijkplatform te bespreken. Het doel van...

Gennep

Op 18 april 2023 organiseert vakbond FNV een bijeenkomst in Gennep om mensen bij te praten over de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen. De bijeenkomst...

Gennep

Matigheid en Genoegen is een toneelvereniging die al meer dan 100 jaar actief is en bekend staat om haar gevarieerde en uitdagende toneelstukken. Het...

Milsbeek

Het Waterschap Limburg (WL) wil een stuk grond verkopen aan de gemeente Gennep. Het gaat om een stuk grond van ongeveer 12.675 vierkante meter....