Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Clarenshof
parkeerplaats De Poel Gennep

Gennep

Outletwinkel laat Clarenshof leeg achter

Op zaterdag 13 maart heeft de kringloop- en outletwinkel in Gennep haar deuren definitief gesloten. Het team heeft de afgelopen jaren met veel plezier de winkel gerund, eerst gedurende drie jaar op de Brugstraat en daarna bijna vijf jaar op De Poel. Meer informatie op Gennep.News.

Op zaterdag 13 maart heeft de kringloop- en outletwinkel in Gennep haar deuren definitief gesloten. Het team heeft de afgelopen jaren met veel plezier de winkel gerund, eerst gedurende drie jaar op de Brugstraat (Supertex) en daarna bijna vijf jaar op De Poel.

 

De winkel heeft zowel plezierige als minder plezierige ervaringen gehad, waaronder het wegvallen van klanten en collega’s als gevolg van ziekte, evenals de gevolgen van de COVID-19 pandemie en de afname van het aantal bezoekers in de passage. Na een lange zoektocht naar een nieuwe locatie voor de winkel, zowel binnen als buiten Gennep, is het team er niet in geslaagd een geschikte ruimte te vinden.

 

Ofwel waren de locaties te klein of wilde de gemeente niet meewerken aan wijzigingen in het bestemmingsplan. Daarom is besloten om Gennep te verlaten en de kringloop- en outletwinkel niet voort te zetten op een andere locatie binnen of buiten de gemeente.

 

De deuren van de winkel waren voor het laatst geopend op 12 en 13 maart. Het team wil iedereen bedanken die hen gedurende de jaren heeft gesteund en geholpen en wenst iedereen het beste voor de toekomst.

 

Clarenshof

 

Winkelcentrum Clarenshof in Gennep is nu helemaal leeg, de leegstaande winkels worden gesloopt om nieuwbouw van woningen mogelijk te maken.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep kondigt aan dat restafval slechts eens per vier weken wordt opgehaald vanaf 2025, als onderdeel van een nieuwe afvalinzameling. Deze maatregel volgt op...

Gemeente Gennep

Gemeenteraadslid Joy Hillebrand van RoodGroen Lokaal heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van Gennep over de implementatie van een nieuw basisdienstverleningspakket voor schuldhulpverlening....

Gemeente Gennep

Gennep kampt met financiële uitdagingen door verminderde steun van de regering. Wethouder Janine van Hulsteijn legt uit dat er jaarlijks tussen de 2,5 en...

Gemeente Gennep

Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven....