Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Leo Linders FoodManager van het Jaar

Leo Linders, algemeen directeur van Jan Linders Supermarkten, is vanavond tijdens het Nationaal Food Congres in het Scheveningse Kurhaus verkozen tot FoodManager van het Jaar, een initiatief van maandblad FoodPersonality.

 

 

 

 

De jury motiveert de keuze voor Leo Linders als volgt:

 

 

Leo Linders, algemeen directeur van Jan Linders Supermarkten, heeft in 1995 deze ‘erfenis van zijn vader’ in handen gekregen en heeft deze supermarktketen tot een bloeiend geheel uitgebouwd. Vanzelf ging dat allemaal niet. Het bedrijf heeft in al die jaren de nodige tegenslag gekend, variërend van prijsoorlogen tot een moeizame start van een distributiecentrum, maar Jan Linders is er onder leiding van Leo Linders altijd weer bovenop gekomen, het bedrijf werd door zulke momenten alleen maar sterker.

 

 
Dit jaar is er voor de 21e keer een FoodManager van het Jaar uitgeroepen. Voorgangers van Leo Linders waren onder meer Laurens Sloot, Gerard van Dulmen, Marcel Oosterwijk (Lidl) en langer geleden Frits van Eerd (Jumbo) en Dick Boer (Albert Heijn). Hieronder een overzicht van alle Foodmanagers van het Jaar sinds 1997.

 

 

Vandaag de dag staat er een keten van 59 moderne en aantrekkelijke winkels, die een onderscheidende positie inneemt in Noord-Brabant, het zuiden van Gelderland en vooral Limburg. De formule wordt jaar in, jaar uit erkend als goede verssupermarkt, spreekt sinds enkele jaren de klant aan met de slogan ‘het voordeel van het zuiden’ en biedt onder dat motto hoogwaardige regionale en lokale producten, met oog voor de traditie uit de Limburgse keuken. Daarnaast is Jan Linders een maatschappelijk betrokken onderneming, bijvoorbeeld met het Jan Linders Fonds, dat per lokaal marktgebied goede doelen ondersteunt.

 

 

 

 

Bron: foodpersonality.nl

 

 

Reacties