Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Wies Simons

Gennep

Let’s Talk: Zelfliefde en Zelfzorg

BiblioPlus organiseert een gratis lezing door Wies Simons over zelfliefde en zelfzorg op 16 oktober in Bibliotheek Gennep. De avond biedt praktische inzichten en tools om gezonde relaties met jezelf op te bouwen en een liefdevoller leven te leiden.

In deze tijd, waarin zelfzorg en zelfliefde cruciale elementen van ons welzijn zijn geworden, nodigt de bibliotheek je uit voor een inspirerende avond vol persoonlijke verhalen en inzichten bij het Open Podium “Let’s Talk: Zelfliefde en Zelfzorg.”

 

Op maandag 16 oktober om 20.00 uur zal Wies Simons in de kenniskeuken van Bibliotheek Gennep een lezing geven over dit onderwerp. Wies Simons is van oorsprong een inwoonster van Gennep, maar woont momenteel al 2,5 jaar in Brielle, Zuid-Holland. Ze heeft een master in Gedrag en is een erkend Alternatief Therapeut.

 

Tijdens deze avond zal ze de vijf essentiële elementen delen die noodzakelijk zijn om zelfzorg en zelfliefde te cultiveren.

 

Het Open Podium van BiblioPlus biedt mensen uit de gemeenschap de kans om hun verhalen, ervaringen en perspectieven te delen over onderwerpen die hen inspireren. De toegang tot deze activiteit is gratis, aanmelden kan via de website van BiblioPlus.

 

Deze avond biedt praktische tools waarmee je direct stappen kunt zetten naar een leven waarin je je eigen behoeften serieus neemt, gezonde relaties met jezelf en anderen opbouwt, en zo een lichter en liefdevoller leven creëert.

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...