Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Lezing Jochem Kühnen bij IVN
Lezing Jochem Kühnen bij IVN

Gennep

Lezing Jochem Kühnen bij IVN

Jochem Kühnen en zijn vrouw creëerden een biodiversiteitsparadijs in hun tuin in Beek-Ubbergen. Hun passie voor wilde bijen en natuur bloeide op tot een weelderige habitat voor diverse dieren. Jochem deelt zijn kennis en tips tijdens een lezing in het clubhuis van IVN Maas en Niers in Gennep om 20.00 uur.

In Beek-Ubbergen is een stukje natuurlijke magie tot leven gekomen, dankzij het enthousiaste werk van Jochem Kühnen en zijn vrouw. Wat begon als een simpel idee voor een groene tuin, is uitgegroeid tot een biodiversiteitsparadijs dat zelfs de wildste dromen overtreft.

 

Jochem en zijn vrouw hebben een passie ontwikkeld voor het ondersteunen van wilde bijen en andere dieren door middel van hun groene oase. Ze hebben een speciale plek in hun hart voor wilde bijen en andere kleine wezens. Hun avontuur begon met het planten van bloemen die bijen dol op zijn, maar al snel ontdekten ze dat deze planten een heel scala aan dieren aantrokken.

 

Met een paar slimme zetten en een flinke dosis liefde is hun tuin nu een bruisende plek waar verschillende soorten samenkomen om te leven, te eten en te chillen. Jochem heeft zichzelf helemaal ondergedompeld in de wereld van biodiversiteit. Hij weet alles over welke planten je moet kiezen, hoe ze met elkaar kunnen praten (nou ja, op een botanische manier) en hoe je ze gelukkig houdt in je tuin.

 

En nu kun je meegenieten van zijn avonturen! Jochem deelt zijn verhalen tijdens een gezellige avond in het clubhuis van IVN Maas en Niers, op Kampweg 10 in Gennep. Het begint allemaal vrijdag 29 maart om 20.00 uur, maar als je er al om 19.30 uur bent, staat er koffie voor je klaar.

 

Deze avond wordt niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Jochem zal je laten zien hoe je je eigen tuin kunt omtoveren tot een biodiversiteitsfeest. Of je nu een doorgewinterde groene duim hebt of net begint met je groene avontuur.

 

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je snel in via de website van IVN Maas en Niers voor de lezing ‘Biodiversiteit in de tuin’.

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...