Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Luuk Teunissen 100.000e bezoeker TechnoPromo

TechnoPromo is er trots op dat zij haar 100.000e bezoeker, de 11-jarige Luuk Teunissen van de Gennepse basisschool Elckerlyc, heeft ontvangen. Het is een bewijs dat deze unieke technieklocatie in Cuijk al 15 jaar heel goed draait.

 

 

Trees Hamers, manager:

 

 

Uit de rekensom die daaruit volgt komt een heel mooi getal, 6.666 leerlingen per jaar. Hoe mooi klinkt dat gemiddelde en hoe blij kun je zijn! Vanzelfsprekend komt de grootste eer toe aan de vele vrijwilligers die jaar in jaar uit hun diensten met veel deskundigheid ,een grote werklust en op een kindvriendelijke manier hebben aangeboden.

 

 

 

 

TechnoPromo

 

 

Natuurlijk is er in die vijftien jaar sprake van een duidelijke ontwikkeling binnen TechnoPromo. De grootste verandering is dat we steeds meer lessen in samenspraak met de scholen maken, daar waar we voorheen een project helemaal zelf vormgaven. Het belangrijkste doel van TechnoPromo blijft echter hetzelfde: kinderen enthousiasmeren voor techniek en technologie. TechnoPromo laat kinderen proeven aan techniek en technologie, zodat zij hun talenten kunnen ontdekken en later hun eigen afwegingen kunnen maken. En dan is het natuurlijk prachtig als zij kiezen voor een technische opleiding.

 

 

Het aanbod bij TechnoPromo is aanvullend op wat de kinderen op school doen.

 

 

Leerkracht Terry van der Loop:

 

 

Het is onmogelijk om al de technische disciplines, materialen, thema’s, deskundigheden die binnen TechnoPromo aanwezig zijn, op school te hebben. Onze regio mag haar handjes dichtknijpen met zo’n mooi centrum.

 

 

Wouter van Raffen, voorzitter:

 

 

In de praktijk valt het echter niet altijd mee om als zelfstandige organisatie te opereren, maar telkens weer staat er iemand óp die voor TechnoPromo door het vuur gaat. Gelukkig is de relatie met de 2 grootste belanghebbenden erg goed: de bedrijven, die schreeuwen om technisch personeel, en de scholen, die TechnoPromo veelvuldig bezoeken. Hierdoor blijkt eigenlijk dat TechnoPromo gewoon onmisbaar is in onze regio.

 

 

Wat in elk geval vaststaat is, is dat TechnoPromo de volgende 15 jaar ingaat met een nieuw logo, een prachtig nieuwe voorgevel en een frisse ambiance.

 

 

Ben je geïnteresseerd en wilt je óók graag een bijdrage leveren aan dit mooie regionale initiatief? Dan kun je contact opnemen met Trees Hamers 0485-351833.

 

 

Reacties