Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Maatwerk van Gennep Vitaal

Gennep Vitaal is een stichting die zich met name richt op de 50-plusser die graag wil sporten met leeftijdsgenoten, binnen maar ook buiten. De sport- en spellessen zijn maatwerk, elke oefening en ieder spel wordt aangepast aan de deelnemers en individuele sporters.

 

 

Tempo, regels en duur worden ter plekke veranderd en bijgesteld indien nodig. De docenten zijn deskundig opgeleid voor hun taak waardoor de kwaliteit geboden wordt die nodig is. Op verschillende dagen en tijdstippen biedt de organisatie de mogelijkheid om te sporten op eigen niveau. Naast sport en spel wordt er ook gezwommen. De sfeer is ongedwongen en de stichting zorgt altijd voor deskundige begeleiding.

 

 

Er wordt veel gelachen, je voelt de energie voor, tijdens en na de les. Gezelligheid is dan ook het smeermiddel. Bewegen is niet alleen gezond maar vooral ook leuk. En Gennep Vitaal wil groeien, ook in 2021:

 

 

We verzorgen de volgende groepslessen in de gehele gemeente Gennep: Sportief wandelen, Sport en Spel, Bootcamp en Zwemmen. Vanaf maandag 30 augustus starten we weer met al onze lessen.

 

 

Kijk voor meer informatie op GennepVitaal.nl (Klik!).

 

 

Reacties

Deel Bericht