Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Meer dan 45 Gennepenaren op de fiets

Meer dan 45 enthousiaste inwoners fietsten mee met de eerste editie van Op stap & trap. Een fietstocht vol toffe activiteiten voor kinderen tot 13 jaar en hun ouders.

 

 

Op stap & trap

 

 

Een dag vol beweging, activiteiten, maar vooral vol plezier. In Gennep hebben we maar liefst 40 verschillende culturen. Om ze meer in beweging te brengen en te verbinden, ontstond het idee voor Op stap en trap. Een fietstocht langs zeven verschillende plekken rondom Gennep, Milsbeek en Ottersum.

 

 

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=2342918262618079

 

 

De fietstocht werd afgewisseld met allerlei activiteiten die draaiden om lekker in beweging komen en samenwerken. Zoals bewegen in de beweegtuin, dieren tellen op de kinderboerderij en culturen proeven.

 

 

40 culturen Op Stap en Trap in Gennep

 

 

Alle deelnemers kregen bij de start een stempelkaart die ze bij verschillende activiteiten vol hebben gestempeld.

 

 

We gingen als een speer!

 

 

Roept de achtjarige Evert. Sanne van Gennep Doet Mee:

 

 

De stempelkaart was vooral bij de kinderen een echte hit. Bij elke stempel die ze kregen voelde dat als een doel die ze hadden bereikt. De trots en de blijdschap straalde van de gezichten af!

 

 

En niet alleen bij de kinderen. Ook bij de andere deelnemers.

 

 

Ik heb vandaag mee gefietst samen met mijn zoontje. We hebben erg genoten van de mooie route, de lekkere hapjes en de leuke activiteiten. Na vijftien kilometer zijn we moe en voldaan, maar we hebben een erg leuke dag gehad.

 

 

Vertelt een van de deelnemers. De fietstocht werd afgesloten met een hapje en een drankje.

 

 

Foto’s: Paul Kusters

 

 

Reacties