Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Meer wandelaars avond4daagse

Circa 45 vaste wandelaars plus elke avond tien extra deelnemers, dat heeft de vernieuwde opzet van de Gennepse avond4daagse opgeleverd. Naast het toelaten van 18-plussers heeft ongetwijfeld het goede wandelweer een rol gespeeld bij de groei van het aantal deelnemers.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

Van een echt succes kan pas gesproken worden als volgend jaar deze groei doorzet en nog meer jongeren zich geroepen voelen om in te schrijven op ‘wandelen tussen Maas en Niers’.

 

 

 

 

avond4daagse

 

 

Start- en eindpunt van deze vier dagen durende avondwandeling in de gemeente Gennep ligt bij de Goede Herder aan het Europaplein in Gennep. Men kan kiezen tussen de 5 of 10 km en na de tweede dag is er een rustdag ingebouwd. De laatste dag is het gemeentekantoor rustpunt en zorgt het gemeentebestuur voor een bloemetje voor de wandelaars. Daarnaast zorgt de organisatie voor een mooie ruiker.

 

 

 

 

Vaste prik op de laatste dag is dat harmonie Unitas et Fidelitas de wandelaars vanaf het gemeentekantoor muzikaal begeleidt naar het eindpunt De Goede Herder. Onderweg deelt lunchcafé Xieje onder de wandelaars een hartig gebakje uit en zorgt het Kaashuis voor een stukje kaas uit het vuistje.

 

 

Reacties