Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Midwinter-Torenbeklimming
Bezoekerscentrum Martinustoren Gennep

Gennep

Midwinter-Torenbeklimming

Ervaar de betoverende Midwinter-Torenbeklimming in Gennep op 27 december om 19.30 uur, met geschiedenis, verrassingen en een adembenemend uitzicht. Aanmelden via touristinfo@visitgennep.nl vóór 23 december, 13.00 uur.

In de sfeervolle ambiance van Gennep staat een uniek evenement op het programma: de Midwinter-Torenbeklimming, georganiseerd door Tourist Info Gennep in samenwerking met Bezoekerscentrum Martinustoren.

 

Op woensdagavond 27 december 2023, om 19.30 uur, wordt de historische Martinustoren het decor voor een betoverende reis door de tijd.

 

Om de avond te starten, nemen ervaren stadsgidsen je mee op een kort ommetje door de pittoreske stad Gennep. Dit is echter slechts het begin van een onvergetelijke ervaring.

 

Eenmaal terug bij de toren, wacht een meeslepende ontdekkingstocht door vijf verdiepingen, waar de geschiedenis van Gennep tot leven komt via boeiende geluiden, korte filmpjes en levendige verhalen verteld door de gidsen.

 

De beloning voor het beklimmen van de trappen naar de hoogste verdieping? Een kleine verrassing en een adembenemend uitzicht over het feestelijk verlichte Gennep. Dit spektakel, gericht op zowel bezoekers als inwoners, belooft een unieke ervaring te worden die je niet wilt missen.

 

Even praktisch

 

  • Locatie: Martinustoren, Torenstraat (nabij nr. 17) in Gennep
  • Tijd: Op 27 december 2023 om 19.30 uur
  • Duur: De Midwinter-Torenbeklimming zal tot ongeveer 21.00 uur duren
  • Toegangsprijs: € 3,00 voor volwassenen en € 1,00 voor kinderen tot 12 jaar (contant bij aanvang)
  • Beperkte deelname: Maximaal 15 personen kunnen deelnemen, dus wees er snel bij!

 

Aanmelden

 

Schrijf je uiterlijk zaterdag 23 december vóór 13.00 uur in door een mailtje te sturen naar touristinfo@visitgennep.nl of bel tijdens de openingstijden van Tourist Info Gennep op 0485-540266.

 

Van oorlogsheld tot cultuurjuweel

 

Verwant

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...

Gennep

Op 18 februari 2024 herdacht Gennep de bevrijding van 79 jaar geleden. Het komende jaar staat in het teken van diverse herdenkingsactiviteiten, verdeeld over...

Gennep

Op Paaszaterdag 30 maart vindt in Gennep de jaarlijkse Norbertus Wandeltocht plaats, georganiseerd door Stichting Vrienden van Norbertus. Het evenement heeft tot doel fondsen...