Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Con Colore
Con Colore

Culthis

Mijlpaal: Con Colore 12½ jaar

Con Colore, ontstaan na een succesvol optreden in 2011, viert zijn 12½-jarig jubileum bij Parc Buitengewoon. Op 21 april, tijdens de open dag, betovert het koor met drie optredens in het park. Gratis entree, een unieke kans om te genieten van muziek en natuur.

Het is feest bij Con Colore! Het Gennepse koor, dat zijn roots vindt in een legendarisch optreden tijdens de Gennepse Revue van 2011, viert dit jaar zijn 12½-jarig jubileum. En dat laten ze niet ongemerkt voorbijgaan.

 

Op zondag 21 april, vanaf 14.00 uur, maken ze hun opwachting op de open dag van Parc Buitengewoon in Ven-Zelderheide.

 

Wat ooit begon als een spontane samenwerking na een succesvolle performance in de oude steenfabriek in Milsbeek, is uitgegroeid tot een waar muzikaal fenomeen onder leiding van dirigent Harm Vullings.

 

Con Colore

 

Met een mix van nationale en internationale optredens heeft het koor de afgelopen jaren menig hart veroverd, van de Nederlandse Hervormde kerk tot aan diverse locaties in het buitenland zoals Goch en Graefenthal.

 

Wat aanvankelijk een tijdelijk project leek, groeide al snel uit tot een bloeiend koor met een eigen identiteit. Onder leiding van dirigent Harm Vullings evolueerde het van een Revuekoor tot een vast projectkoor met een breed scala aan optredens en een gevarieerd repertoire.

 

Met elke uitvoering en elk jubileumjaar heeft Con Colore haar muzikaliteit en saamhorigheid verder versterkt, waardoor het koor een onmisbare plek inneemt in de culturele scene van Gennep en ver daarbuiten.

 

Mijlpaal

 

Maar nu is het tijd om stil te staan bij deze mijlpaal. En waar anders dan bij de open dag van Parc Buitengewoon, waar de unieke samensmelting van natuur en muziek perfect tot zijn recht komt? In een betoverende ambiance zullen de leden van Con Colore het publiek trakteren op maar liefst drie optredens van 30 minuten, verdeeld over verschillende locaties in het park.

 

De entree is gratis en iedereen is van harte uitgenodigd om deze bijzondere gebeurtenis mee te maken. Dus kom op 21 april naar Parc Buitengewoon en laat je betoveren door de harmonieuze klanken van Con Colore.

 

Culthis

 

Harm Vullings en Ad Jansen kijken terug op 12½ jaar Con Colore in de april-editie van de podcast Culthis en werpen ook een blik op de toekomst.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep bereidt een herdenkingsprogramma voor 80 jaar vrijheid voor. Het omvat activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen en educatie. Verschillende organisaties werken samen om de evacuatie,...

Sport

VIOS/SPES heerst over ODC met een overtuigende 11-2 overwinning in de Topklasse A. Ondanks blessures van Moon Arts en Desiree Bergmans, schitterde Elle Bindels...

Gennep

Drie van de vier ooievaarskuikens in Gennep zijn overleden. Het overgebleven kuiken lijkt te kampen met een obstructie veroorzaakt door een braakbal, wat zijn...

Gennep

Het Veteranen Anjerperk opent op het Vrijheidsplein in Gennep, als eerbetoon aan veteranen. Burgemeester Hans Teunissen leidt de ceremonie, waarbij de laatste anjers worden...