Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Multimate is straks Hubo

De bouwmarkten in Gennep en Bergen zijn even zelf aan het klussen. Donderdag 12 november openen ze namelijk officieel als Hubo.

 

 

BPG Geurts van Bergen

 

 

Begin vorige eeuw liep de oude tramlijn van Nijmegen naar Venlo, over de Nijmeegseweg, langs de vestigingsplaats BPG Geurts van Bergen. Bouwmaterialen en kolen werden per tram aangevoerd en door het bedrijf verhandeld. De Tweede Wereldoorlog zorgde voor het verdwijnen van de tramlijn waardoor het tijd was voor BPG Geurts van Bergen om zich toe te leggen op nieuwe producten.

 

 

Het maken van betonproducten was een van de nieuwe specialiteiten. Kwaliteit stond toen al hoog in het vaandel, het bewijs is nog steeds op vele plaatsen zichtbaar. Neem bijvoorbeeld de grenspaaltjes van Gennep, Ottersum en Milsbeek die, sinds de oorlog, nog steeds op vele plaatsen in de gemeente zichtbaar zijn.

 

 

Bouwmaterialen

 

 

Na 1970 heeft de groothandel de vorm gekregen zoals deze nu nog steeds herkenbaar is. Een afdeling voor bouwmaterialen en een speciaalzaak in keukens en sanitair. In de afgelopen eeuw is BPG Geurts van Bergen, ook wel onder de naam “Geurts”, in Gennep en omstreken een begrip geworden.

 

 

Big Boss

 

 

In 1992 heeft het nostalgische bedrijfspand van de bouwmaterialenhandel plaats gemaakt voor een nieuwe winkel, met daarin een Big Boss Bouwmarkt. In 2007 werd in Bergen een nieuwe Big Boss geopend.

 

 

Big Boss

 

 

Multimate

 

 

Sinds 2008 heeft de naam Big Boss plaatsgemaakt voor Multimate bouwmarkt. In 2014 is de Multimate in Bergen uitgebreid met het assortiment van de Boerenbond. Waarom is er nu gekozen voor Hubo?

 

 

Hubo is een weg ingeslagen waarbij ‘zorgeloos wonen’ centraal staat.

 

 

Zegt Maike Clevers van Multimate Gennep en Bergen. Persoonlijke service middels vakmanschap en lokaal ondernemerschap zijn volgens haar de belangrijkste pijlers. Martijn Geurts vult aan:

 

 

Hubo is vernieuwd, het stof is er af. Het is de oudste doe-het-zelf formule van Nederland, maar met oog voor de toekomst. Een toekomst waarin wij geloven, er zijn duidelijke keuzes gemaakt waar de focus ligt.

 

 

Hubo

 

 

Hubo is al meer dan tachtig jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Wat je nu kent als een van de grootste en meest betrouwbare ketens op het gebied van klussen en doe-het-zelven is in 1933 ontstaan als een kleine houthandel in Utrecht. Onder de naam Houthandel Utrecht wierf Hubo al snel bekendheid met zijn handige maak-het-zelf producten. Al snel kwamen er steeds meer locaties waar Hubo te vinden was.

 

 

Je kunt in Nederland inmiddels terecht bij zo’n 170 Hubo’s. Elk doe-het-zelf-filiaal behoort tot een zelfstandige ondernemer.

 

 

Aan de Nijmeegseweg in Gennep wordt Multimate volledig omgebouwd tot Hubo. 

 

 

Hubo HOMED Gennep

 

 

In de vernieuwde winkel in Gennep wordt de formule HOMED toegevoegd.

 

 

HOMED is volledig onderdeel van Hubo maar gaat met de collecties als maatwerk raamdecoratie en vloeren net een stap verder.

 

 

Martijn legt het verder uit.

 

 

Samen met de mensen van HOMED kun je een volledig plan maken om je huis in een complete stijl te brengen. Het afstemmen van de juiste materialen op elkaar, wat bij jou past. En uiteraard komen we deze thuis leggen of monteren.

 

 

Op woensdag 11 november is de winkel in Gennep gesloten. De winkel in Bergen sluit om 17.00 uur. Martijn:

 

 

Donderdag 12 november om 9.00 uur openen wij onze deuren als Hubo en staan wij weer graag voor je klaar.

 

 

Geplaatst door Multimate Gennep op Vrijdag 6 november 2020

 

 

Reacties