Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Jeugdig talent schittert op Voorspeelmiddag Harmonie Unitas et Fidelitas Gennep

Gennep

Muzikaal spektakel van de Gennepse jeugd

Het stralende weer en de prachtige zonnestralen zorgden voor een perfecte setting op deze bijzondere dag in Gennep. Binnen de muren van de stad lieten de jeugdige inwoners zien dat ze ware sterren aan de hemel zijn, maar dan op muzikaal gebied. Lees meer op Gennep.News.

Het stralende weer en de prachtige zonnestralen zorgden zaterdag voor een perfecte setting op deze bijzondere dag in Gennep. Binnen de muren van Pica Mare lieten de jeugdige inwoners zien dat ze ware sterren aan de hemel zijn, maar dan op muzikaal gebied. Er is immers niets mooiers dan muziek maken.

 

Deze middag was een ware traktatie voor de zintuigen, gevuld met optredens van getalenteerde muziekleerlingen die Gennep rijk is. Met enthousiasme en vastberadenheid betraden zij het podium en lieten ze hun muzikale talenten de vrije loop. Melodieën vulden de lucht en zorgden voor een magische sfeer.

 

De voorspeelmiddag was een groot succes en zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen. Het is een evenement waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt en graag aan deelneemt. De energie en passie die de jonge muzikanten uitstralen, werken aanstekelijk en inspireren anderen om ook deel te nemen aan deze muzikale festiviteiten.

 

Een speciale dank gaat uit naar de docenten Hans Thijssen, Colette Ermers, Marloes Berden, Josien van Wegberg, Stijn Vullings en Remy Beckers. Zij hebben met hun expertise en toewijding een onschatbare bijdrage geleverd aan de muzikale ontwikkeling van de jeugd in Gennep. Hun begeleiding en inspiratie hebben de leerlingen geholpen om hun talenten te ontplooien en hun muzikale horizon te verbreden.

 

Harmonie Unitas et Fidelitas Gennep is trots op de jonge muzikanten en hun prestaties.

 

“Deze voorspeelmiddag heeft eens te meer bewezen dat muziek een krachtig middel is om mensen samen te brengen en te laten genieten.”

 

Volgend jaar belooft opnieuw een muzikaal spektakel te worden, waarbij de jeugd van Gennep opnieuw zal schitteren op het podium.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep bereidt een herdenkingsprogramma voor 80 jaar vrijheid voor. Het omvat activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen en educatie. Verschillende organisaties werken samen om de evacuatie,...

Gemeente Gennep

Twaalf inwoners van de gemeente Gennep hebben op 26 april 2024 een koninklijke onderscheiding ontvangen tijdens de lintjesregen. Burgemeester Hans Teunissen heeft persoonlijk bij...

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Gennep

De tweede informatiebijeenkomst over De Houtkade in Gennep presenteert het aangescherpte plan, gebaseerd op feedback van de eerste bijeenkomst en online enquêtes. Op 16...