Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Jeugdig talent schittert op Voorspeelmiddag Harmonie Unitas et Fidelitas Gennep

Gennep

Muzikaal spektakel van de Gennepse jeugd

Het stralende weer en de prachtige zonnestralen zorgden voor een perfecte setting op deze bijzondere dag in Gennep. Binnen de muren van de stad lieten de jeugdige inwoners zien dat ze ware sterren aan de hemel zijn, maar dan op muzikaal gebied. Lees meer op Gennep.News.

Het stralende weer en de prachtige zonnestralen zorgden zaterdag voor een perfecte setting op deze bijzondere dag in Gennep. Binnen de muren van Pica Mare lieten de jeugdige inwoners zien dat ze ware sterren aan de hemel zijn, maar dan op muzikaal gebied. Er is immers niets mooiers dan muziek maken.

 

Deze middag was een ware traktatie voor de zintuigen, gevuld met optredens van getalenteerde muziekleerlingen die Gennep rijk is. Met enthousiasme en vastberadenheid betraden zij het podium en lieten ze hun muzikale talenten de vrije loop. Melodieën vulden de lucht en zorgden voor een magische sfeer.

 

De voorspeelmiddag was een groot succes en zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen. Het is een evenement waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt en graag aan deelneemt. De energie en passie die de jonge muzikanten uitstralen, werken aanstekelijk en inspireren anderen om ook deel te nemen aan deze muzikale festiviteiten.

 

Een speciale dank gaat uit naar de docenten Hans Thijssen, Colette Ermers, Marloes Berden, Josien van Wegberg, Stijn Vullings en Remy Beckers. Zij hebben met hun expertise en toewijding een onschatbare bijdrage geleverd aan de muzikale ontwikkeling van de jeugd in Gennep. Hun begeleiding en inspiratie hebben de leerlingen geholpen om hun talenten te ontplooien en hun muzikale horizon te verbreden.

 

Harmonie Unitas et Fidelitas Gennep is trots op de jonge muzikanten en hun prestaties.

 

“Deze voorspeelmiddag heeft eens te meer bewezen dat muziek een krachtig middel is om mensen samen te brengen en te laten genieten.”

 

Volgend jaar belooft opnieuw een muzikaal spektakel te worden, waarbij de jeugd van Gennep opnieuw zal schitteren op het podium.

 

 

Verwant

Gennep

Baby's en peuters in Gennep kunnen nu genieten van een leuke nieuwe activiteit tijdens het zwemmen. Pica Mare heeft een speciale gift ontvangen van...

Gennep

Daisy houdt van zwemmen en dankzij een speciale stretcher kan ze nu nog meer genieten van haar favoriete activiteit. Het zwembad Pica Mare in...

Gennep

Op vrijdag 21 april vonden in Gennep de jaarlijkse Koningsspelen plaats. Zo’n 400 kinderen van negen verschillende basisscholen uit de omgeving kwamen samen om...

Gemeente Gennep

Op zaterdag 15 april wordt het Frisse Blik Festival georganiseerd waar 55 bedrijven uit de gemeenten Gennep en Land van Cuijk zich zullen presenteren....