Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

We’ve got a thing that’s called Radar Love!

Alle Golden Earring-fans in Nederland worden opgeroepen om donderdag 11 maart precies om 17.15 uur het nummer Radar Love te laten horen. In Gennep doen Maasland Radio en zelfs het carillon van het stadhuis in Gennep mee!

 

 

Nederland draait Radar Love

 

 

Golden Earring is er ineens mee gestopt. Begin februari kwam het nieuws naar buiten dat gitarist George Kooymans niet meer kan optreden omdat hij ALS heeft. Op Facebook is een event (klik!) aangemaakt: Nederland draait Radar Love met de volgende uitleg:

 

 

‘Donderdag 11 maart (de verjaardag van George Kooymans) om 17.15 uur gaat het gebeuren: Zet je mooiste versie van Radar Love op! Op je pick-up, met boxen in de tuin, in je eentje op je slaapkamer of keihard in de auto. Wat jij wil! Nederland draait Radar Love! Als dank aan een fantastische band en in het bijzonder als hart onder de riem voor George Kooymans.’

 

 

Aan die oproep wordt gehoor gegeven. Zo speelt de gemeente Radar Love op het carillon van het oude stadhuis. Radar Love is donderdag om 17.15 natuurlijk ook te horen op Maasland Radio!

 

 

Een inwoner tipte ons over het initiatief om op 11 maart om 17.15 uur Radar Love van Golden Earring te draaien 🎶. Dit…

Geplaatst door Gemeente Gennep op Woensdag 10 maart 2021

 

 

Golden Earring

 

 

Golden Earring is een van meest succesvolle Nederlandse rockbands aller tijden. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen. Dat de band in de jaren zeventig zelfs in Amerika voet aan de grond kreeg was een enorme prestatie die tot de verbeelding sprak.

 

 

Radar Love

 

 

De hit Radar Love uit 1973 bleef decennia lang een van de meest gedraaide platen op de Amerikaanse radiostations. Het nummer staat ook al sinds jaar en dag hoog in de Top 2000.

 

 

 

 

Reacties