Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Krinloopgeluk Gennep-Zuid

Gennep

Nieuw in Gennep: Kringloopgeluk

In Gennep-Zuid is er sinds kort een nieuwe kringloopwinkel genaamd Kringloopgeluk. Deze winkel bevindt zich op de Willem Boyeweg 118, in het Woonzonden-gebouw, voorheen bekend als de Zuidmarkt. Kijk voor meer informatie en openingstijden op Gennep.News.

In Gennep-Zuid is er sinds kort een nieuwe kringloopwinkel genaamd Kringloopgeluk. Deze winkel bevindt zich op de Willem Boyeweg 118, in het Woonzonden-gebouw, voorheen bekend als de Zuidmarkt.

 

Het doel van deze winkel is om tweedehands meubels, accessoires en diverse items aan te bieden tegen betaalbare prijzen. De eigenaren, Ivo en Tcacika Beerten, hebben het initiatief genomen om mensen aan te trekken die geïnteresseerd zijn in duurzaam winkelen en milieubewust consumeren, maar ook liefhebbers van vintage zijn natuurlijk van harte welkom.

 

 

Het kiezen voor tweedehands spullen helpt bij het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik. Hiermee sluit de winkel aan bij de groeiende trend van de circulaire economie en bewust consumeren, waarbij we gebruikte goederen herwaarderen in plaats van nieuwe productie te stimuleren.

 

Woonzonden

 

Woonzonden bestaat gelukkig ook nog steeds, maar nu als online-winkel. Het magazijn van de vintage- en designwinkel is nog steeds op dezelfde locatie aan de Willem Boyeweg.

 

 

Kringloopgeluk

 

Klanten van Kringloopgeluk kunnen een divers aanbod van artikelen verwachten, waaronder meubels, huishoudelijke apparaten, servies, decoratieve items, boeken en geluidsdragers.

 

Alle spulletjes zijn erg netjes en mooi gesorteerd, en de aantrekkelijke prijzen maken de winkel toegankelijk voor mensen met verschillende budgetten en bieden mogelijkheden om hoogwaardige producten te vinden tegen betaalbare prijzen.

 

 

De openingstijden van Kringloopgeluk zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Op deze tijden kun je ook altijd terecht om spullen in te leveren. Ga eens kijken en ontdek welke schatten deze winkel jou te bieden heeft!

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het voorjaar brengt niet alleen bloeiende bloemen en warmere temperaturen, maar ook de start van het maaiseizoen voor bermen en grasvlakten. Dit jaar wordt...

Gennep

In Gennep-Zuid biedt Eet je mee? maandelijks een driegangendiner aan in Wijkcentrum Van Ons, waar mensen samenkomen voor slechts €8 per persoon. Geleid door...

Gennep

Op 14 april vindt in Wijkcentrum Van Ons te Gennep-Zuid een gezondheidsdag plaats, georganiseerd door Wijkraad Gennep-Zuid. Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse activiteiten zoals...

Gennep

De kinderboerderij bruiste op zaterdag 16 maart van energie dankzij alle lieve vrijwilligers en buurtbewoners die samenkwamen voor NLdoet. Van 's ochtends 10 tot...