Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Nieuw op TVL TV: De BiebRubriek

De Bibliotheken in Gennep en het Land van Cuijk zijn voortaan te zien en te horen bij de lokale omroep met een eigen BiebRubriek. Wat begonnen is als een experiment i.v.m. de coronacrisis, krijgt na de vele positieve reacties, een vervolg op TVL TV.

 

 

In terugkerende rubrieken biedt de Bibliotheek inwoners in de regio leuke en interessante lees-, luister-, kijk- en doetips voor jeugd en volwassenen. Handige tips om in deze tijd van binnenblijven lekker te ontspannen of zinvol bezig te zijn. Rachid Agoussal van Biblioplus:
 

 

Door deze unieke samenwerking krijgt de bieb een multimedia platform om zich breed te presenteren. Op deze manier blijft iedereen op de hoogte van het nieuws vanuit de Bieb.

 

 

Tot eind juni kun je elke week genieten van beste biebtips van jouw Bibliotheek. Na deze periode evalueren de twee partijen het bereik, inhoud en frequentie en wordt bepaald of de BiebRubriek een vast onderdeel blijft in de communicatie, of dat het een tijdelijk kanaal was in de coronacrisis.

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

 

Reacties