Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kiyara Venner Biblioplus

Corona

Nieuw op TVL TV: De BiebRubriek

De Bibliotheken in de regio zijn voortaan te zien en te horen bij de lokale omroep met een eigen BiebRubriek. Wat begonnen is als een experiment i.v.m. de coronacrisis, krijgt na de vele positieve reacties, vanaf deze week een vervolg op TVL TV.

De Bibliotheken in Gennep en het Land van Cuijk zijn voortaan te zien en te horen bij de lokale omroep met een eigen BiebRubriek. Wat begonnen is als een experiment i.v.m. de coronacrisis, krijgt na de vele positieve reacties, een vervolg op TVL TV.

 

 

In terugkerende rubrieken biedt de Bibliotheek inwoners in de regio leuke en interessante lees-, luister-, kijk- en doetips voor jeugd en volwassenen. Handige tips om in deze tijd van binnenblijven lekker te ontspannen of zinvol bezig te zijn. Rachid Agoussal van Biblioplus:
 

 

Door deze unieke samenwerking krijgt de bieb een multimedia platform om zich breed te presenteren. Op deze manier blijft iedereen op de hoogte van het nieuws vanuit de Bieb.

 

 

Tot eind juni kun je elke week genieten van beste biebtips van jouw Bibliotheek. Na deze periode evalueren de twee partijen het bereik, inhoud en frequentie en wordt bepaald of de BiebRubriek een vast onderdeel blijft in de communicatie, of dat het een tijdelijk kanaal was in de coronacrisis.

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

 

Verwant

Gennep

De digitale samenleving stelt hoge eisen aan ons, maar het Informatiepunt in de Bibliotheek biedt gratis hulp en advies bij digitale en overheidszaken. Ze...

Gennep

Pieter Arts exposeert van 26 mei tot 30 juni schaalmodellen van regionale kerken in Museum Het Petershuis in Gennep. Op 4 juni houdt Antoine...

Gennep

Bibliotheek Gennep biedt veilige wifi via Publicroam voor online verbinding zonder zorgen. Gratis account aanmaken via app of website. Werkplekken, studieplekken en printservice beschikbaar...

Gemeente Gennep

Gennep bereidt een herdenkingsprogramma voor 80 jaar vrijheid voor. Het omvat activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen en educatie. Verschillende organisaties werken samen om de evacuatie,...