Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Nieuwe BSO in Gennep

UniK breidt samenwerking met Optisport uit.

 

 

UniK opent op 11 mei de deuren van een nieuwe buitenschoolse opvang (BSO) in Gennep.

 

 

Omdat we bij UniK geloven in de krachten en talenten van mensen maken we op locatie Optisport/4Events voor ieder individu een traject op maat. UniK heeft verschillende programma’s en activiteiten, gericht op de individuele ontwikkeling van jouw kind. De BSO zal als naam ‘de Dijk’ dragen.

 

 

Verklapt Mark Schreurs van UniK.

 

 

BSO

 

 

Kleine groepen

De nieuwe BSO is een aanwinst voor ondersteuning op maat in Gennep. In deze opvang staat het kind centraal.

 

 

De BSO is een leuke en gezellige plek waar jouw kind aan allerlei activiteiten deelneemt. De activiteiten vinden plaats in kleine groepen en begeleiding op maat hoort daarbij. UniK heeft verschillende programma’s en activiteiten, gericht op de individuele ontwikkeling van jouw kind. De kinderen mogen een activiteit uit het programma kiezen wat ze die dag willen doen.

 

 

Stimuleren

Bij Unik telt ieder kind mee en doet ieder kind mee, zo ook op onze nieuwe locatie. Directeur van UniK Yvonne van Fliert-Biemans:

 

 

Bij UniK geloven wij in een wereld waarin iedereen meedoet en meehelpt. We kijken naar de mogelijkheden, krachten en talenten van de kinderen. We zijn blij met deze nieuwe locatie van Optisport waarbij ook gezonde levensstijl en beweging centraal staan. Ook als iemand een lichamelijk, verstandelijke of gedragsmatige beperking heeft. Door samen te werken hopen wij klanten een nog betere begeleiding op maat te bieden. Want iedereen verdient toch een plek in de maatschappij?

 

 

Reacties