Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Vitesse '08 Gennep

Gennep

Nieuwe BSO op sportpark Vitesse ’08

BSO Move It, een ambitieus initiatief dat streeft naar het vergroten van het plezier in sport en muziek onder kinderen, staat klaar om haar deuren te openen voor jonge enthousiastelingen. Kijk voor meer informatie op Gennep.News.

BSO Move It, een ambitieus initiatief dat streeft naar het vergroten van het plezier in sport en muziek onder kinderen, staat klaar om haar deuren te openen voor jonge enthousiastelingen.

 

Met een gedreven team van gediplomeerde medewerkers en begeleiders, biedt BSO Move It een gevarieerd aanbod van sport- en muziekactiviteiten, gericht op het ontdekken en waarderen van talenten in een veilige en stimulerende omgeving.

 

De missie van BSO Move It is gebaseerd op het idee dat elk kind zich op zijn eigen manier en tempo moet kunnen ontwikkelen. “Onze visie is ons uitgangspunt van waaruit wij met de kinderen en met elkaar omgaan,” benadrukt Pieter van de Geijn, een van de gepassioneerde oprichters van BSO Move It, die een achtergrond heeft als leerkracht in het basisonderwijs en als muziekdocent.

 

Flexibiliteit

 

Het onderscheidende karakter van BSO Move It is niet alleen te vinden in haar streven om kinderen in en rondom de gemeente Gennep (Ottersum, Heijen en Milsbeek) optimaal tot ontwikkeling te laten komen op sportief, motorisch en muzikaal gebied, maar ook in haar flexibiliteit voor ouders.

 

“We begrijpen dat ouders behoefte hebben aan oplossingen voor de opvang van hun kinderen, en daarom kijken we altijd naar mogelijkheden om aan hun behoeften te voldoen,” aldus Bjorn Hendriks, medeoprichter van BSO Move It en ervaren zwemleraar.

 

Activiteiten

 

Gezondheid en bewustzijn staan hoog in het vaandel bij BSO Move It. Het centrum biedt een gevarieerd assortiment van gezonde voeding, samengesteld door voedingsdeskundigen, om ervoor te zorgen dat kinderen zich energiek en actief kunnen voelen tijdens hun verblijf. Tegelijkertijd worden uitzonderingen gemaakt voor speciale gelegenheden, zoals traktaties tijdens verjaardagen of feestdagen.

 

Variatie en enthousiasme zijn de sleutelwoorden in het activiteitenaanbod van BSO Move It. Pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen een breed scala aan sport- en muziekactiviteiten kunnen ervaren, en ze worden aangemoedigd om hun passies en interesses te ontdekken.

 

“Sport en bewegen hebben een positief effect op kinderen. Het stimuleert hun lichamelijke en mentale gezondheid en bevordert teamwork en sociale vaardigheden.”

 

Legt Pieter van de Geijn uit. Naast sportieve activiteiten, hecht BSO Move It veel waarde aan de positieve invloed van muziek op kinderen. Muziek stelt hen in staat om hun emoties te uiten, biedt rust en vreugde, en bevordert samenspel en samenwerking. “Met een divers instrumentenaanbod en muzikale workshops in kleine groepjes moedigen we kinderen aan om zich op muzikaal gebied te ontwikkelen,” voegt Bjorn Hendriks toe.

 

BSO Move It is klaar om de kinderen van Gennep en omgeving een verrijkende ervaring in sport en muziek te bieden. Met een team van toegewijde professionals die gedreven zijn om kinderen te inspireren en te ondersteunen in hun ontwikkeling, belooft BSO Move It een welkome aanvulling te zijn op het recreatieve en educatieve landschap van de gemeente.

 

Haastige ouders hoeven zich ook geen zorgen te maken, want BSO Move It biedt gezonde en ambachtelijke maaltijden, bereid door voedingsdeskundigen, zodat de kinderen kunnen genieten van een voedzame maaltijd na een dag vol sport en muziek.

 

BSO Move It, gehuisvest op het Sportpark van Vitesse ’08, is klaar om kinderen vanaf 1 augustus te verwelkomen.

 

 

Verwant

Column

De magie van Sinterklaas in Gennep dreigt te vervagen door financiële obstakels. Lees de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News om te ontdekken hoe...

Sport

VIOS/SPES behaalde een 14-11 overwinning op Oranje Wit na een vlotte start met een 4-0 voorsprong, gevolgd door een periode van gelijkspel. Coach Niels...

Sport

Korfbalverenigingen VIOS/SPES hebben na een jaar van succesvolle samenwerking besloten dat al hun teams voortaan in zwarte tenues spelen, dankzij de steun van sponsoren...

Ottersum

VIOS organiseert jaarlijkse bloemenactie in Ottersum op 29 september, met prachtige astromeria's en gerbera's te koop voor € 5,50 per bos. De vereniging hoopt...